≫ 

Milica Kemez izabrala kuću! Pokazala kako izgleda njen porodični dom i otkrila šta ju je iznenadilo

- Priče da sam dobila garažu apsolutno nisu istinite - poručila je Milica

  • 11
Milica Kemez, Bora Santana Milica Kemez, Printskrin: TV Pink

Milica Kemez osvojila je drugo mesto u rijaliti programu "Zadruga 4" i kao nagradu dobila je montažnu kuću.

Ona je izabrala porodični dom za sebe i javno, putem svog Instagram profila, pokazala kako će izgledati njena kuća koju je dobila.

- Evo upravo potpisujem ugovor za kuću. Izabrala sam kuću koju želim. Na iznenađenje svih nas, a i na moje najveće iznenađenje, dobila sam 62 metara kvadratnih, tako da, sve one priče da sam dobila garažu apsolutno nisu istinite - napisala je Milica.

Miličina kuća izgleda kao prava oaza mira i deluje prostrano, a kako je ona samo dan pre izlaska iz rijalitija otkrila da nema gde da ode nakon Zaruge, mnogi smatraju da je ova nagrada otišla u prave ruke.

Podsetimo, nakon izlaska iz rijalitija Bora Santana i Milica gostovali su u emisiji "Zadruga - narod pita", gde je Kemezova iznela detalje njihovog odnosa.

- Reći ću da on već četiri dana spava kod mene, a ovde govori svašta o meni! Ja sam mu rekla da nismo zajedno, ali on provodi sve vreme sa mnom, govori kako će on mene da ženi i kako će mi praviti decu, tako da to govori o mojoj toleranciji - ispričala je tada Milica.

Video: Zorica u suzama: Vodim kući Milicu Kemez, imaće sve što imaju i moji sinovi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ena

    16. jul 2021 | 21:47

    Eh da je meni neko poklonio i garazu 95 e bila bi najsrecnija na svetu.Nakon 25 godina usla u svoju kucu sa svojom decom a bez icije pomoci jos i podstanar godinama.Nisam ni kukala ni plakala da nemam gde da zivim ali ni jednu godinu moja deca ni ja nismo otisli na more a kamo li kakav drugi luksuz da priustimo.Danas eto postoje rijaliti pa ovi mladi sebi iispunjavaju zelje tako sto sve i svasta cine radi novca.

  • Драган

    16. jul 2021 | 21:46

    Каквим ликовима ми посвећујемо пажњу преварила целу нацију (мене не) марш у женеву док још можеш

  • Nezahvalnica

    16. jul 2021 | 22:34

    Ima para za civave, a kuka da nema za sredjivanje I namestanje te kuce. 😠

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA