≫ 

Janjuš na večeri sa Anom Korać, fanovi u šoku: "Jadna Maja će da svisne od muke"

Njih je tagovao njen najbolji drug, koji je potom i snimio Janjuša

  • 15
Maja Marinković, Marko Janjušević, Ana Korać Maja Marinković, Marko Janjušević, Ana Korać / Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Fanovi Zadruge šokirali su se prošle noći, kada su na Instagramu videli da su Ana Korać i Marko Janjušević Janjuš zajedno na večeri!

Naime, njih je tagovao njen najbolji drug, koji je potom i snimio Janjuša, očigledno da bi demantovao one sumnjičave koji su možda pomislili da je sve "fora".

"Jadna Maja će da svisne od muke", "Baš je udarac za Maju", "Nije fer da ovo radi, Maja ovo nije zaslužila", "Au, pa Maja je opsednuta Anom svakako, tek je sad neće podnositi", neki su od brojnih komentara.

Podsetimo, Ana je poslednji put Maju pecnula na dan finala Zadruge, kada je objavila slike nje sređene za veliki finiš, aludirajući na to da je potpuno iskopirala njen stajling.

- Pa dobro, šta. Lagano. Hahahaha - napisala je Ana Korać na Instagramu uz Majinu si svoju sliku u sličnoj kreaciji.

Za one koji su možda zaboravili, vredi podsetiti da su Ana i Marko tokom prve sezone bili veoma bliski, a neki su se kleli i da je ovaj par bio u tajnoj vezi, te da su krišom, mimo kamera, znali da rade "sve i svašta".


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA