≫ 

Vrela Sindi sa dečkom u krevetu: Napucan, istetoviran, a zbog njene provokacije svi zumiraju sliku

Par uživa van Beograda, u luksuznom apartmanu

  • 9
Ivana Stamenković Sindi Ivana Stamenković Sindi / Foto: Instagram/sindi_models

Ivana Stamenković Sindi (42) dominira na Instagramu objavama svog izvajanog tela, a sad je konačno podelila fotografiju na kojoj nije sama.

Naime, bivša Modelsica slikala je sebe i dečka dok leže u krevetu i pokazala kakvog macana ima pored sebe.

Mišićav i istetoviran frajer na sebi je imao samo šorts, dok Sindi provocira, pošto se ne vidi da li na sebi uopšte nešto nosi.

"Ko još zumira ovu sliku da vidi nosi li nešto? Opasna je!", jedan je od komentara.

Sudeći po tetovažama, reč je o Stefanu Plavšiću, momku sa kojim je Ivana već duže vreme u vezi, ali ga je svega nekoliko puta javno pokazala.

U galeriji pogledajte fotografiju o kojoj se priča:

Inače, Ivana je posle dužeg vremena, očigledno, srećna i mirna u ljubavi.

Podsetimo, bivši suprug Ivane Stamenković Sindi, Nikola Pavlović, posle pet godina suđenja dobio je uslovnu kaznu od godinu i po dana. Nikola je, kako se navodi u presudi, proglašen krivim jer je Stamenkovićevu 2012. davio i udario glavom o zid, zbog čega je zadobila lakše telesne povrede.

- Jedva sam smogla snage da izguram ovih pet godina do kraja. Dobila sam jednu, nastaviću da se borim za drugu bitku - rekla je 2016. godine Ivana, pošto je starateljstvo nad ćerko Petrom dobio Nikola.

- Pravda je pobedila, ali je starateljstvo i dalje kod njega. Sramotno je za ovu državu da je čoveku koji me je fizički maltetirao, a to je sada i dokazano, dato starateljstvo nad maloletnim detetom. Naš zakon nije regulisan kako treba, nasilnik treba odmah da se osudi, a ne da se na proces čeka pet godina. Njemu treba da bude mesto u zatvoru, a ne da mu dodele starateljstvo nad detetom, pa onda na kraju svega da se raspravlja da li je on nasilnik ili ne. Nadam se da će svoju pravu kaznu tek dobiti, jer ovo uopšte nije u redu - rekla je tada Ivana.

- Nemam cilj da se nekome svetim, jedini cilj je da dobijem starateljstvo. Jedva sam smogla snage da izguram ovih pet godina do kraja. Dobila sam jednu, nastaviću da se borim za drugu bitku - objasnila je 2016. nekadašnja članica grupe Models.

Ivana i Nikola u braku su bili 3 godine, a nakon što ga je prijavila za nasilje i podnela zahtev za razvod braka ubrzo se i razvela, a sudski organi starateljstvo su dodeli Nikoli.

Tada su počele njene bitke - da dokaže da ju je zaista pretukao, kao i da se izbori za starateljstvo nad ćerkom.

Suđenja su otkazivana mnogo puta, okrivljeni u procesu se nekoliko puta nisu pojavljivali na ročištu pod izgovorima da imaju zdravstvene probleme, među kojima su bili i stomačni virus, prehlada...

Ivana je u policiji izjavila da ju je Nikola Pavlović više puta tukao - čak i u trudnoći.

- Sve vreme braka suprug me je maltretirao i često tukao, čak i kad sam bila trudna. Pokušao je da me steže za vrat i davi, bacao me je na pod, a jednom prilikom sam zadobila i prelom rebra. Najčešći razlozi svađe bili su njegovo odsustvo od kuće, dolazio je pijan a često me je i varao - pričala je svojevremeno Ivana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    17. jul 2021 | 11:19

    Nije njen suprig odmah dobio starateljstvo. Prvo ga je imala ona, zivela sa detetom u njegovom stanu, on placao racune, zenu koja cuva dete i davao joj 300e. Ona kukala kako on ne zna koliko kosta odgajanje deteta, pa samo njena “francuska skolica” kosta 400 mesecno posto je dete moralo ici u francuski privatni vrtic na vracaru jel tako… pritom ni prstom nije mrdala niti nesto radila. Uglavnom on je nakon toga krenuo da se bori za starateljstvo i dobio ga, zenu koja cuva dete svakako je placao, dete preslo kod njega da zivi, sindi morala da se iseli iz stana njegovog, nije joj davao vise ni 300e, morala ds se vrati kod mame i tate gde i sad zivi dok ne uhvati nekog decka pa malo sa njim itd…

  • Ivi

    17. jul 2021 | 15:52

    Zensko sam, ali mogu samo da kazem da je Sindi top riba. Danas sve imaju silikone u grudima, usnama itd. Kod nje je bas umereno i zgodna je. A presla 40-u. Svaka cast

  • Bojana

    17. jul 2021 | 11:01

    Zgodna zenska.....a i lepa...top

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA