≫ 

Kakvu ženu ima Bjela! Zgodna Maja se u crnoj haljini pojavila na Bajaginom koncertu i zasenila sve

Nekadašnja manekenka zablistala je u crnoj haljini, duga kosa bila joj je puštena, a na licu je, kao i uvek, imala minimum šminke

  • 18
Adria tour, Dragan i Aleksa Bjelogrlić Dragan Bjelogrlić / Foto: Marko Jovanović

Dragan Bjelogrlić uživao je prošle noći, 16. jula, na spektakularnom koncertu Bajage i Instruktora na Tašmajdanu.

Poznati glumac i reditelj na koncert je došao sa suprugom Majom, te kolegom Gordanom Kičićem i njegovom lepom suprugom Zoranom.

Iako je bila kiša, ništa nije moglo da pokvari njihovo raspoloženje, a ni savršen izgled Bjeline supruge Maje, koja oduševi kada god se negde pojavi.

Nekadašnja manekenka zablistala je u crnoj haljini, duga kosa bila joj je puštena, a na licu je, kao i uvek, imala minimum šminke.

Podsetimo, Maja i Dragan imaju dvoje dece, ćerku Miu i sina Alekseja.

- Verujem da sve polazi od kuće. Imam dvoje dece koji su sada mladi ljudi, nisu više deca. Mogu da kažem da je moja supruga pre svega ustanovila to pravilo da sve u životu potiče od kuće i uvek imam empatiju prema deci koja su bez roditelja, koja nisu imala tu sreću da odrastaju u skladnim porodicama i njima je uvek bilo teže. Sve u životu što radite se vraća na ono što ste poneli iz svog porodičnog doma. To zna da zvuči demagoški, ali ja u to verujem i na ličnom primeru sam to i iskusio. Kad god mi je bilo teško ili sam se nalazio u situacijama kojim putem da krenem, prisećao sam se onoga što sam naučio u svojoj porodici ili pitao za savet svoje najbliže - rekao je Bjelogrlić o porodici u jednom intervjuu.

Pogledajte fotografije sa koncerta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA