≫ 

Brena objavila sliku sa rođenom sestrom, a izraz lica govori više od reči: "Posle 28 godina..."

Folk zvezda pored sestre ima i brata Faruka

  • 7
Lepa Brena Lepa Brena / Foto: ATA Images

Lepa Brena (60) nastupila je prošle noći, 17. jula, uprkos kiši, u Crvenki, a fantastičan koncert bio je još bolji jer su mu prisustvovala dva člana Brenine porodice.

Ni manje ni više, tu je bila Brenina rođena sestra Faketa sa suprugom Zoranom, a folk zvezda ponosno je, dan nakon koncerta, objavila fotografije sa njima.

Sa mojom sestrom Faketom i zetom Zoranom na koncertu u Crvenki, posle 28 godina. Dobro došli - napisala je Brena.

Fanovi sa oduševljenjem komentarišu ove fotografije, a posebnu komentarišu Brenin izraz lica na slici na kojoj pozira sama sa sestrom.

"Koliko emocija", "Breno, ti kao da ćeš da zaplačeš", "Pune oči suza, vidi se", "Ne može se ljubav sakriti", "Predivne ste", samo su neki od komentara.

Podsetimo, Brena je rođena kao Fahreta Jahić, kao treće i najmlađe dete, a pored sestre Fakete ima i starijeg brata Faruka.

Brenina sestra danas ima dve ćerke, a ona i njen suprug Zoran već više od dve decenije žive u Kanadi i baš kao njena sestra, gaji veliku ljubav prema muzici.

Pevačica je izuzetno bliska i vezana za svoju sestru, a kada joj obaveze dozvole, odlazi u Kanadu kako bi bila sa njom i njenom porodicom.

Inače, Brenin brat Faruk je juče bio zapažen u emisiji "Nikad nije kasno", a Faketa se retko pojavljuje u javnosti, budući da živi na drugom kontinentu.

- Otkako znam za sebe, naša majka je lepo pevala sevdalinke. Faketa je međutim počela da peva pre mene, potom je to učinio moj brat Faruk, a zatim i ja pod uticajem profesorke muzičkog vaspitanja Radmile Ćorović -rekla je Brena jednom prilikom.

-Bila sam hiperaktivno dete, pa su me roditelji isto kao i brata i sestru usmeravali na sportske aktivnosti, a mi smo u stvari najviše uživale pevajući u horu. Odrasle smo slušajući muziku sa festivala poput Ilidže, Opatijskog festivala, Beogradskog proleća - ispričala je pevačica pre izvesnog vremena za Story.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vera

    18. jul 2021 | 17:16

    Lepša, prirodna Brenina sestra. Brena se prerano i previše operisala, tako da sada ne izgleda lepo.

  • Qga

    18. jul 2021 | 15:37

    Prirodni VS vestacki materijali.. Pri tom treba uzeti u obzir da plastika zagadjuje okolinu!

  • Sasa

    18. jul 2021 | 16:59

    Zena je dama ,pricajte vi sto hocete,ma kraljica..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA