≫ 

"Zašto Bogdan mora da ide sa mnom na nastupe? Ne mešati privatnost i emotivnu vezu u posao"

- Odmarala sam se godinu i po dana, i red bi bio da malo sada radim svoj posao - rekla je Ceca, vidno raspoložena i nasmejana

  • 1

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović danas je otputovala u Crnu Goru, gde će večeras nastupiti u jednoj budvanskoj diskoteci.

Na aerodromu Nikola Tesla, odakle je putovala za Tivat, za Telegraf Jetset otkrila je koliko joj prija povratak poslu, kao i kakvi su joj dalji planovi.

Kako je istakla na samom početku razgovora, s nestrpljenjem je čekala da se vrati na scenu.

- Naravno da nije, ja sam ovo jedva čekala. Odmarala sam se godinu i po dana, i red bi bio da malo sada radim svoj posao - rekla je Ceca, vidno raspoložena i nasmejana.

Iako je na trenutak delovalo da ima problem sa glasnicama, Ceca kaže da je spremna za večerašnji nastup i da većih problema nema.

- Nisam promukla, malo mi je zapušen nos od one kiše u Ljuboviji, ali nisam promukla, Bogu hvala.

Podatak da je njen koncert jedan od 10 najposećenijih na svetu oduševio je folk zvezdu.

- Počastvovana sam, to je ogroman kompliment za moj rad i rad celog mog tima, tako da mogu samo da budem srećna.

Iako publika s nestrpljenjem očekuje novi koncert na Ušću, Ceca kaže da još uvek nije donela odluku da li će se to ove godine desiti.

- To ćemo da vidimo (smeh). Zavisi od mnogo okolnosti, da li će se nastaviti sa vakcinacijom, da li će, nedajbože, ponovo da nas zaključavaju, da li ću spremiti pesme... Otkad se desila ova korona ništa na duže staze ne planiram, nego može tu do nekih dva meseca - iskrena je Ceca.

Nedavno je oduševila fanove kada se na Kipru pojavila u plavoj haljinici koju je nosila pre 11 godina, a na pitanje da li čuva ili baca stare stvari, rekla je:

- Očigledno da ne bacam, vidite. Držim po ormarima - rekla je Ceca i nasmejala se.

O emotivnom partneru, Bogdanu Srejoviću, gotovo nikada ne govori, ali je na pitanje zbog čega ga nema često na njenim nastupima, rekla:

- Zašto mora da ide sa mnom na nastupe? Svako radi svoj posao, ne mešati privatnost i emotivnu vezu u posao.

Kako je njen sin Veljko nedavno izjavio da Bogdana i on rade na drugom detetu, zanimalo nas je da li je Bogdana u drugom stanju, a Ceca je u svom stilu odgovorila:

- Ne mislite da ja dežuram u spavaćoj sobi pored njih... Pitajte njih (smeh).

Ceca se na aerodromu pojavila u izdanju koje je sve oduševilo. Folk zvezda zablistala je u haljini koja joj je otkrila ramena, visokim potpeticama, torbici u istoj boji sa potpisom "Chanel", kosom podignutom visoko u rep, te naočarima koje tokom putovanja i letova skoro uvek nosi.

Video: Cecin dečko poslednji stigao na rođendansku žurku: U ruci nosio torbu za trening

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA