≫ 

Sa Darkom ide na sud, ali se nakita ne odriče: Marina Gagić i dalje nosi verenički prsten

"Može ona da priča šta hoće, to radi iz sujete, a pomirila bi se ona sutra s njim da on hoće", "I dalje nosi prsten!!! Da l' je realna?", "Ako te briga za Darka, što ne skineš prsten", bili su samo neki od komentara

  • 2
Marina Gagić Marina Gagić, Foto: Instagram/gagic_marina

Bivša verenica Darka Lazića, Marina Gagić, sa kojom ima sina Alekseja, izričita je bila u svojim izjavama za medije da je ona ta koja je stavila tačku na odnos sa Darkom, te da ne želi pomirenje. Baš zbog toga, mnoge je začudilo kada je objavila fotografiju na kojoj i dalje nosi verenički prsten, koji joj je Darko dao.

Naime, Marina se pohvalila na Instagramu kako uživa na ručku, jedući suši, a kako je podigla štapiće da pokaže zalogaj, prsten sa velikim dijamantom bio je više nego primetan.

S obzirom na to da je objava bila na Insta-storiju, komentara nema, ali su fanovi na stranicama koje prate život pevača i njegove okoline počeli da spekulišu da se Marina ipak nada pomirenju.

"Može ona da priča šta hoće, to radi iz sujete, a pomirila bi se ona sutra s njim da on hoće", "I dalje nosi prsten!!! Da l' je realna?", "Ako te briga za Darka, što ne skineš prsten", bili su samo neki od negativnih komentara, dok je bilo i fanova koji su se "navijali" da ponovo budu zajedno.

"Biće oni opet zajedno, videćete, pa ona još nije skinula prsten", "Dok je verenički prsten na ruci, ima nade", "Marina, pomiri se s Darkom, prelep ste par".

Inače, Marina je nedavno izjavila za medije da s Darkom ne može da se dogovori oko starateljstva nad sinom Aleksejem, te da će zbog toga ići na sud.

- Darku uvek odgovorim na poruku i imam odličnu komunikaciju s njim što se tiče deteta. Imam mir i uživam sa svojim sinom. Meni više ništa nije potrebno. A za ostalo ćemo ići na sud, pa ćemo videti - otkriva Gagićeva nedavno za Alo!.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA