≫ 

Tijana Dapčević ne krije bore: Podržala koleginicu fotografijom na kojoj nema ni gram šminke

"Kraljice", "Tako je, svaka žena je lepa", "Dokaz da puder ništa ne znači, prelepa si svakako", "Napokon da se žene ujedine", samo su neki od komentara fanova

  • 0
Tijana Dapčević Tijana Dapčević, Foto: ATA images

Pevačica Tijana Dapčević objavila je fotografiju na kojoj nema nimalo šminke na licu, a prirodni znaci starenja vidljivi su na njenom licu.

Razlog je podrška prirodnim ženama, a ovu akciju pokrenula je njena koleginica Kristina Kovač.

Tijana je dobila pregršt komplimenata i reči podrške svojih pratilaca, a u opisu fotografije napisala je "Prirodna žena, ljubav za Kristinu Kovač".

"Kraljice", "Tako je, svaka žena je lepa", "Dokaz da puder ništa ne znači, prelepa si svakako", "Napokon da se žene ujedine", samo su neki od komentara fanova.

Tijaninu objavu pogledajte u galeriji:

Podsetimo, pevačica i kompozitorka Kristina Kovač nedavno je objavila fotografiju koja je izazvala brojne reakcije.

Naime, Kristinina fotografija na kojoj se smeje i grli sa svojom ćerkom na moru, koje su napokon mogle sebi da priušte, naišla je na surove komentare, i to ni manje ni više, nego na račun njenog fizičkog izgleda.

Međutim, usledile su reakcije brojnih žena, devojaka, koje su stale u Kristininu odbranu, apelujući na to da se prestane sa pritiskom da žene moraju da izgledaju besprekorno, te da apsolutno svi starimo.

Nakon nekoliko dana tišine, Kristina se oglasila, poručila ženama da budu prirodne i da se ne stide bora, a njena jaka poruka naišla je na ogromnu podršku, kako javnih ličnosti, tako i brojnih korisnika drutšvenih mreža.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA