≫ 

Neprepoznatljiva! Ana Nikolić zamaskirana, deluje još mršavije, detalj koji često "fura" ju je odao

Ona je stajala sa strane trudeći se da ne privlači pažnju, što joj je i pošlo za rukom

  • 5
Ana Nikolić Ana Nikolić Foto: ATA Images

Pevačica Ana Nikolić na beogradskom aerodromu pojavila se u izdanju u kom ju je malo ko na prvi pogled prepoznao, a kako i ne bi, kada se bukvalno "prepolovila".

Naime, Ana se nakon jednog nastupa vratila u Beograd, a kako vozač po nju nije stigao na vreme, ona ga je čekala i tom prilikom zbunila prisutne na aerodromu.

Na prvi pogled retko ko je prepoznao pevačicu, jer se "zamaskirala" zaštitnom maskomnaočarima za sunce i maramom koju vezala oko glave, što u poslednje vreme često nosi.

Na sebi je imala crvenu odevnu kombinaciju preko koje je nosila crni džemper, a kako je sve na njoj bilo široko, Ana je izgledala još mršavije nego što jeste.

Iako mnogi muškarci uzdišu za njom i gde god da se pojavi svi se okreću, to ovoga puta nije bio slučaj.

Ona je stajala sa strane trudeći se da ne privlači pažnju, što joj je i pošlo za rukom, a vidno je bila umorna nakon puta i nastupa koji je imala.

Nakon što je skinula masku, bilo je jasno da to zaista Ana, a kako je izgledala na beogradskom aerodromu, pogledajte u galeriji iznad.

Video: Rasta o Ani i kućnom pritvoru: Možda sa njom dobijem i drugo dete, nanogvica mi uskoro stiže

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA