≫ 

Bora Santana ne mari za Milicu, uživa u letu: Bivši zadrugar odmara u Budvi, evo ko mu pravi društvo

Bora je odmah po dolasku u Budvu objavio snimak sa luksuzne jahte

  • 1
Milica Kemez, Bora Santana Bora Santana, Printskrin: TV Pink

Milica Kemez i Bora Santana otkako su napustili rijaliti nisu u vezi, a jedna od rasprava nekadašnjih partnera vodila se oko Borinog najavljenog putovanja u Budvu, gde je isplanirao da idem sam, što je sada i učinio.

Bivši rijaliti-učesnik otišao je sa prijateljimana odmor uprkos svemu, što je potvrdio na društvenim mrežama.

Bora je odmah po dolasku u Budvu objavio snimak sa luksuzne jahte, gde narednih dana planira da uživa sa svojim prijateljima, među kojima su i neka domaćoj javnosti poznata lica - biznismen Dejan Palić Makarona kao i estradni menadžer i partner Sandre Afrike, Aleksandar Moskovljević Mikiša.

Kemezova je tokom rijalitija komentarisala Borin odlazak u Budvu.

- Šta se desi u Budvi, ostaje u Budvi - govorila je tada Milica, koja je svima stavila do znanja da joj je više nego jasno na šta će se, prema njenim rečima, svesti Borino letovanje na crnogorskom primorju.

Podsećanja radi, Milica je prethodnih meseci u "Zadruzi", dok je bila sa Borom, u više navrata negodovala zbog njegovih najava da će ovog leta putovati i provoditi se s Mikišom, znajući da su u njihovom društvu uvek mlade, atraktivne devojke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA