Vampirica ulazi u Zadrugu 5 i uvodi svog roba: Ljudi zaneme kad čuju koliko Olja ima godina

Ako napravi dogovor sa čelnicima "Pinka" sa sobom će u šou voditi svog roba Kikija, ali više detalja nije htela da otkrije

  • 7
Olja Einfalt Mihovilovic Olja Einfalt Mihovilović / Foto: Instagram/oljaeinfalt

Dizajnerka i rijaliti zvezda Olja Einfalt Mihovilović (58) koja se proslavila u emisijama "Ljubav je na selu" i "Večera za pet na selu" u RTL-ovom prilogu otkrila je da je u pregovorima za ulazak u "Zadrugu".

Nedavno je bila u Beogradu, ali već prilikom leta naišla je na probleme.

Hrvatski mediji pišu da na aerodromu u Kaštelanima nisu hteli da je puste na let. Bila je odbijena jer nije imala negativan PCR test na korona virus.

- Još ne mogu da verujem da me nisu pustili, a vakcinisana sam. Ali uistinu je moja greška jer se nisam dovoljno dobro informisala. Mislila sam da mi je dovoljno da pokažem potvrdu o vakcinisanju - ispričala je Olja, kojoj je ovaj događaj pomrsio planove.

Vampirica nije htela da otkrije kojim povodom je išla u Beograd, samo da je imala dogovoren poslovni sastanak. Novinari "Slobodne Dalmacije" pretpostavili su kako se radi o ulasku u popularni srpski rijaliti "Zadruga".

Iako nije ništa htela da komentariše bivša kandidatkinja šoua "Ljubav je na selu" ponovo će ići u Beograd na pregovore za ulazak u "Zadrugu". Treba dogovoriti još neke detalje u vezi finansija.

Boravak zvezda u "Zadruzi" plaća se između 300 do 5.000 evra nedeljno. Dodala je ako sve ispadne kako treba, sa sobom će u šou voditi svog roba Kikija, ali više detalja nije htela da otkrije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sag

    20. jul 2021 | 17:32

    Pa dali bas moramo sve hrvati da dovedemo u Srbiju🤮

  • Krle

    20. jul 2021 | 17:17

    Ja pomislio da je sav ološ prošao kroz "Zadrugu" i "Parove".

  • Филип

    20. jul 2021 | 17:20

    Кловн.Дајте још бомби на овај чемер од државе.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA