Rat se nastavlja! Ša zvao Đedovića nakon šokantnih informacija koje je izneo o njemu

Novinar je priložio dokaz da je Ša okrenuo njegov broj telefona. Na poziv mu nije odgovorio, ali mu je uputio brutalne reči na Instagramu

  • 5
Nenad Aleksić Ša, Marko Đedović Marko Đedović, Nenad Aleksić Ša Foto: Nikola Tomić

 Reper Nenada Aleksića Ša potkačio je Marka Đedovića, nakon čega je Đedović je javnosti objavio da je Nenad njega pozvao telefonom.

Naime, Ša je najpre uputio prozivke Đedovićev račun uz fotografiju iz "Zadruge" na kojoj Marko čačka nos, a sve to u nameri da ga ponizi.

- Vidi, mama, zlato - napisao je Ša koji je malo nakon toga obrisao stori. Marko Đedović je brutalno odgovorio na ovu reperovu prozivku.

- Uh, ako je to najstrašnije što si Šarovu našao o meni, onda je to top! Juuu, čačka neko nos ko ima probleme sa devijacijom i alergijom. A šta da krenemo malo sa tvojim istinama od kojih sam te štitio? - započeo je Đedović, a potom nastavio:

- Ovo je top što si okačio (ja sam super prošao), kada si za Ivanu mogao da pričaš da je promiskuitetna i da je bila sa likom za kog je radila pre tebe i da je bila klaberka? Ako nastaviš, idemo o utaji para od Ivane, koliko si sakrio i od koga? Hoćeš o tome? Hoćeš da uvališ porodicu u istragu? Hoćeš poligraf o tome? Pst, Šarov, znaš da ćeš izgubiti, ne k***i se! Kontam da se malo sprdamo, ali znaš me, znam te - upozorio je Marko.

Naime, Marko je priložio dokaz da je Ša okrenuo njegov broj telefona. Na poziv mu nije odgovorio, ali mu je uputio brutalne reči na Instagramu.

- Džaba zoveš i spuštaš loptu, ja sam ti pričao da ja nisam klasičan zadrugar, sa mnom nema nazad! Pustiš m***, pa nemoj ovo, nemoj ono. Zahvali se Ljubanu i mojoj milosti za Taru, još ovog puta, sledeći put nema ni to - započeo je Marko, a potom dodao:

- Jadan mali Šarov. Da te podsetim samo na jednu staru izreku, nema goreg neprijatelja od bivšeg prijatelja! Ja sam vama bio prijatelj, vi meni nikada! A sada ćete videti kako život nije svima lep  - rekao je Đedović.

Video: Skandalozno ponašanje Ša: Napustio emisiju zbog svađe sa Tarom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djoša

    20. jul 2021 | 19:11

    Sad Ivana da je pametna, da opet povede parnicu jer ovaj sakrivao zajedničke pare i doveo je u zabludu.

  • ...

    20. jul 2021 | 20:08

    Ko su ovi likovi?

  • Iko

    20. jul 2021 | 22:02

    Kod nas ima jedna ... Svoj hjeb jedes, svoju brigu vodis.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA