≫ 

Bogoljub Karić: Dok živimo i dišemo, naš Sreto će biti u našim srcima i mislima!

- Danas bi slavili rođendan našem bratu Sretenu, da ga Bog nije uzeo u svoje carstvo - napisao je Bogoljub

  • 0
Bogoljub Karić Printskrin: Facebook/bogoljubkaric

Biznismen Bogoljub Karić oglasio se povodom dana rođenja svog pokojnog brata Sretena Karića i evocirao uspomenu na njega.

Emotivnim rečima dirnuo je sve, a njegovu objavu na Fejsbuku prenosimo u celosti.

- Dragi moji, život je pun lepih ali i teških momenata, pa smo kao razumna bića to i prihvatili i naučili da sa tim osećajima živimo. Danas bi slavili rođendan našem bratu Sretenu, da ga Bog nije uzeo u svoje carstvo. O tome koliko je bio dobar otac, sin, suprug, brat, deka svojim unucima, prijatelj i saradnik, nije moguće opisati u nekoliko rečenica, to je trebalo doživeti i osetiti.

- Naša porodica je u Sretu, imala više nego siguran oslonac, stub koji se ničim nije mogao poljuljati. Tu snagu davala mu je ogromna ljubav koju je imao za sve nas, od najstarijeg do najmladjeg člana porodice. Kada je bilo teško, uvek je nalazio način da nas ohrabri, podrži i pokaže da život mora dalje. Dok živimo i dišemo naš Sreto će biti u našim srcima i mislima, a naši unuci i praunuci će s kolena na koleno prenositi priču o velikom i predivnom čoveku.

- Svi koji su poznavali Sretena se slažu da takav čovek se retko radja, čovek koji je umeo da pomogne, da razveseli, nesebično da podeli sve što može i da ne traži zahvalnost, jednostavno voleo je da usreći ljude oko sebe.

Pravi boem, sa dušom deteta, iskren, emotivan, neposredan, omiljen i uvažen od svih koji su ga poznavali. Jedinstven po mnogo čemu, voljen zbog onoga što je bio, pre svega, čovek!

- Čuvamo uspomenu na našeg Serdja, kako smo ga zvali i znamo da to nije teško jer je živeo sa lakoćom, dobrom i pozitivnom energijom, pa sećanje na njega je, ustvari, radost što je bio deo nas. Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA