≫ 

Razbijao se od posla, žene su ludele za njim, a onda se sve promenilo: Gde je danas Nemanja Nikolić

- Konačno je došlo vreme da se vratim svom hobiju i dobro mi ide. Preko dana slikam, noću pevam - izjavio je Nemanja

  • 8
Nemanja Nikolić Nemanja Nikolić 2004. godine / Printskrin: Youtube/Muzicka Kutija

SImpatije publike pobrao je već kada se prvi put pojavio u muzičkom takmičenju Zvezde Granda.

Bila je to davna 2004. godina, a Nemanja Nikolić bio je jedan od finalista prve sezone koja je napravila potpuni "bum" na muzičkoj i javnoj sceni Srbije i regiona.

Nemanja je, zajedno sa još 5 svojih kolega finalista, nastupao širom regiona, punili su sve lokale u kojima su se pojavili, a žene su ga obožavale.

Međutim, ovaj talentovani pevač medijski nije prisutan već duže vreme, a kako se da primetiti na njegovom Instagram profilu vrlo je posvećen hobijima.

Uz pecanje koje strasno upražnjava, on je sa pratiocima na Instagramu podelio da ima afinitet i ka slikanju.

Nemanja je nedavno uzeo kičicu i platno i uradio svoju prvu sliku koju je nazvao "Feniks", a tehnika koju je koristio za kreiranje svoje umetnosti je ulje na platnu.

Kako je rekao, preko dana slika, a noću peva.

- Još kao dete sam naučio da slikam, ali to nisam radio nekoliko godina, možda i deceniju. Znate, slikanje mogu da uporedim sa vožnjom bicikla, kad jednom naučiš, teško zaboraviš. Eto, konačno je došlo vreme da se vratim svom hobiju i dobro mi ide. Preko dana slikam, noću pevam - izjavio je Nemanja za Grand onlajn.

Nemanja sada izgleda prilično drugačije, pa mnogi komentarišu i da ga jedva prepoznaju.

- Upoređuju me sa slikama sa takmičenja, kada sam bio klinac. Normalno je da sam se promenio. Prošlo je 18 godina od takmičenja. Postoji i to da ja nisam vodio puno računa o sebi i svom izgledu. Nije da sam digao ruke, ali ja sam gurman. Jednostavno je tako, mi sa juga Srbije volimo da jedemo. Ovi mršavi su baksuzi - našalio se Nemanja jednom prilikom na račun izgleda.

- Nemam ja facu za teretanu. Ja sam se i mlad oženio, mlad postao roditelj i završio sve što se toga tiče. A izgled, kome se sviđa sviđa, kome ne... Nije možda zdravo za mene, ali ja ne planiram sto godina da živim. Ni supruga se ne žali. Nisu moderne one pločice, ja sam više kao meda neki - rekao je Nemanja ranije za Kurir.

Podsetimo, Nikolić je 2004. godine osvojio peto mesto u takmičenju "Zvezde Granda". Ta, prva generacija, žarila je i palila u to vreme. Nemanja je imao zajedničke nastupe sa Tanjom Savić, Slavicom Ćukteraš, Darkom Filipovićem, Banetom Mojićevićem...

Nemanja povremeno izbaci novu pesmu, a poslednji put je to uradio pre manje od mesec dana, kadaje objavio numeru pod nazivom  "Srce starih boema".

Video: Tanja Savić sa sinovima napokon stigla u Beograd

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N.banovci

    21. jul 2021 | 14:02

    Bolje i tako nego ko darko lazic

  • 2004

    21. jul 2021 | 14:06

    Od 2004 do 2021 je proslo 17 god. Izgleda normalno bez plastije,farbanja...ima porodicu,posao,hobi...

  • Zzzz

    21. jul 2021 | 14:10

    "Dal će se jedan od tvojih sinova možda zvati kao ja"... prelepa pesma...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA