Romana o pljački bankomata: To je trebalo da se desi! Bude mi lakše, jer je ceo svet bio u zatvoru

-To je jedno ogromno iskustvo, koje će tamo nekad u neko dogledno vreme da se pokaže da je i to trebalo da se desi - rekla je Panićeva

  • 17
Romana pevačica Romana Panić Foto: ATA Images

Pevačica Romana Panić otkrila je kako sada gleda na slučaj od pre godinu dana, kada je u Australiji uhapšena zbog pljačke bankomata u Brizbejnu.

Izjava Banjalučanke posle svega što je uradila jeste da je "dobro što je prošla kroz tako nešto".

- To je jedno ogromno iskustvo, koje će tamo nekad u neko dogledno vreme da se pokaže da je i to trebalo da se desi. Tako sam ja gledala i na sve to - rekla je Panićeva.

- S obzirom na to da je ceo svet bio u zatvoru, bude mi lakše. Preuzela sam ličnu odgovornost i to je prošlo i sad šta je bilo bilo je. Idemo dalje - zaključila je Romana za Kurir.

Podsećanja radi, Romana Panić je sa svojim partnerom Filipom M. uhapšena u Australiji, a policija je u njihovom stanu, pri pretresu, pronašla 23.500 australijskih dolara.

U sudskom izveštaju navedeno je da je u trenutku hapšenja, u pevačicinoj tašni pronađeno pet hiljada australijskih dolara, i da je ona rekla da ne zna o čemu se radi i da joj je partner dao taj novac.

Romana je osuđena na tri meseca zatvora i imala je pravo na prevremeni otpust posle odslužene dve trećine kazne. Uhapšena je 25. juna, a puštena je na slobodu 01. avgusta, budući da nije pravila prekršaje i primereno se ponašala u zatvoru.

- Prva 22 dana su mi bila najteža, jer nisam imala nijednu informaciju o tome kako su moji, kako su sve to podneli. Bila sam šokirana time što je to izašlo u australijskim novinama. Posle mi je objašnjeno da oni svakog osuđenika stavljaju u taj neki deo medija.

Ostaje samo da sam sebi pomogneš, uz pomoć Boga i da kažeš ovo će ili da me ojača ili da me sruši potpuno. Ja kao neki životni borac u svakoj teškoj situaciji, shvatila sam da imam tu neku jačinu i bez obzira što prvi momenat bude šokantan, kažeš nema nazad, mogu samo to da preživim i da dignem glavu i idem dalje - zaključila je ranije Romana.

Video: Snimili smo Romanu Panić na bankomatu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blokovski

    22. jul 2021 | 10:18

    Lepotice mila,nije ceo svet bio u zatvoru. Ima ljudi koji zasucu rukave i uprljaju se radeci posteno.

  • PARTIBREJKER

    22. jul 2021 | 10:27

    Cega se pametan stidi budala se ponosi

  • Dunja

    22. jul 2021 | 11:02

    Tebi je to ponos?Ceo svet bio u zatvor?Boze pokrij se usima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA