≫ 

Slavica Ćukteraš: To što ne kačim ćerku na mreže ne znači da ja ne provodim vreme sa njom

- Koliko je kod mene, toliko je i kod tate, ali kako se kaže, što nije na Instagramu, nije se desilo - rekla je ona

  • 3
Slavica Ćukteraš Slavica Ćukteraš, Foto: Nikola Tomić

Popularna pevačica Slavica Ćukteraš progovorila je o odnosu sa bivšim mužem, golmanom Vladimirom Avramovim, ali i o njihovoj četvorogodišnjoj ćerkici Viktoriji.

Slavica svoju naslednicu ne eksponira na društvenim mrežama gde je veoma aktivna, pa su zbog toga mnogi zlurado komentarisali da pevačica ne provodi vreme sa ćerkom.

- Kad sam se vratila sa nastupa, nisam ponela ključ i zvonila sam, rekoh, samo da ne probudim Viktoriju, ona je  rekla: "Baba, neko lupa!" i onda me je dočekala u tri sata ujutu, pa je sedela na wc šolji i gledala kako skidam šminku... To što ja svoje dete ne kačim na mreže, da sama odluči šta će da radi u životu, ne znači da ja ne provodim vreme sa svojim detetom - rekla je Slavica.

Pevačica je istakla da su ona i njen bivši suprug u konataktu i da se dogovaraju oko ćerke sa kojom se trude da provode podjednako i kvalitetno vreme.

- Koliko je kod mene, toliko je i kod tate, ali kako se kaže, što nije na Instagramu, nije se desilo. Imam normalnu komunikaciju sa bivšim mužem, sve se dogovoaramo u vezi nje, ne meša se u moj život... Poštujemo to, da apsolutno isto vremena provodi i sa mnom i sa njim - rekla je ona u emisiji "Bez pardona sa Žaklinom".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA