≫ 

Katarina Žutić i njen partner doživeli incident na Adi Bojani: Meštanin fizički napao Nemanju

Ceo slučaj je prijavljen i policiji u Ulcinju

  • 15
Katarina Žutić i Nemanja Aćimović

Foto: ATA Images, Printskrin: Youtube/HANGOVER COMMUNITY

Glumica Katarina Žutić i njen partner Nemanja Aćimović doživeli su neprijatnost na Adi Bojani u Crnoj Gori, gde letuju ove godine.

Kako saznajmo, Nemanju je fizički napao izvesni D. N. iz Ulcinja i zadao mu nekoliko udaraca, zbog čega je morala da reaguje i policija.

- Njih dvojica su se prvo posvađali zbog mostića, odnosno zbog toga ko ima prvenstvo izlaza na reku. Katarina i Nemanja imaju izlaz na reku, jer im je kućica u drugom redu, a D. N. im pravi problem zbog toga. Došlo je do fizičkog obračuna, a Kajin muž je izvukao "deblji kraj". Ceo slučaj je prijavljen policiji - rekao nam je izvor koji je upućen u incident koji se dogodio.

Tim povodom, ekipa portala Telegraf JETSET pozvala je glumicu Katarinu Žutić koja je bila iznenađena našim saznanjima, ali nije demantovala tvrdnje našeg izvora.

- Nisam sigurna da bih o tome pričala. Možda i bih, ali uhvatili ste me nespremnu. Nisam očekivala ovu vrstu poziva, stvarno - rekla je glumica za Telegraf.rs.

Kako bismo čuli i drugu stranu priče, pozvali smo i D. N. koji takođe nije negirao da je do incidenta došlo, ali nije želeo da priča na tu temu.

Ja sam još uvek u krevetu, tako da ne mogu informaciju da vam dam. Ne mogu vam dati nikakav komentar. Neću da komentarišem to uopšte - rekao nam je on.

Podsetimo, glumica Katarina Žutić bila je u braku sa grafičkim dizajnerom Sašom Lazarevićem. Venčali su se još 2006. godine, ali ipak nisu opstali i 2010. godine stavili su tačku na svoj brak zbog čestih svađa.

Nakon izvesnog vremena, Katarina je uplovila u vezu sa Nemanjom Aćimovićem sa kojim je i danas.

- Nešto što joj je smetalo kod bivšeg supruga ona je pokušavala da pronađe kod mene. Bio sam, kako ja to volim da kažem, na testu muškosti, pod velikim psihološkim pritiskom. Znao sam da će sve biti dobro ako ga izdržim. Bio sam uporan i dosledan. U naletima njenog besa ja bih se nasmejao i rekao: "Tu sam i neću se pomeriti odavde". Kada je shvatila kakav sam, zapravo, kad sam položio sve njene testove, ušli smo u harmoničnu fazu veze - ispričao je jednom prilikom Nemanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA