≫ 

Lidija otkrila kako je zarađivala i izdržavala sinove: Posle razvoda 10 godina nisam radila

- Najbitnije mi je ono što mi je u kući - rekla je glumica

  • 2
Lidija Vukićević Lidija Vukićević, Foto: A. Nalbantjan

Glumica Lidija Vukićević sa bivšim suprugom, nekadašnjim fudbalerom Mitrom Mrkelom, ima dva sina, a kako kaže period nakon razvoda za nju nije bio lak.

Lidija je istakla da je slava nikad nije poremetila, te da zbog uloga nikada nije želela da krši određene principe koje je zacrtala, pa je nakon razvoda deset godina nije radila.

- Nikada nisam gubila sebe. Gluma nije moj život, ona je deo mog života. Najbitnije mi je ono što mi je u kući. Verovatno sam zato i opstala, nisam imala velike uspone i padove, nisam deset godina radila nakon što sam se razvela, ali mi to nije bilo važno - rekal je glumica.

Igrala sam u pozorištu, zarađivala od predstava i bilo mi je važno da sa svojom decom mogu pristojno da živim. Nisam se osećala manje vrednom što se nedeljom uveče ne pojavljujem na televiziji - dodala je Lidija.

Kako kaže, televizor retko uključuje, iako publika ima priliku da je gleda u nekim od najpopularnijih domaćih serija.

- Gledam filmove i ponešto što mi se dopada. Desi se da i mesecima ne uključim televizor, oduzima mi vreme i nudi informacije koje možda ne bih želela da čujem. Radije čitam knjige. Imam šest biblioteka, od kojih je jedna samo psihologija, i uz njih se opuštam i uživam - rekla je Lidija za "TV Ekran".

Video: Lidija Vukićević o odnosu sa Vladimirom Tomovićem: Prevazišli smo platonsku ljubav...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA