≫ 

Poljupci i poruke za dobro jutro usred jutarnjeg programa: Sarapa sve priznao!

Kamera u jednom trenutku uhvatila voditelja kako piše privatne poruke na društvenoj mreži Instagram

  • 0
Dajana Paunović i  Predrag Sarapa

Predrag Sarapa, Foto: E-stock/TV Pink

Na Tviteru se pojavila fotografija na kojoj se vidi da se voditelj jutarnjeg programa "Pink" televizije Predrag Sarapa tokom programa uživo dopisivao sa javnosti nepoznatom osobom.

Nakon što je dao prvu izjavu za "Blic" i negirao da se to desilo, on je pozvao pomenuti list i zamolio da ipak želi da demantuje svoju prethodnu izjavu.

Poručio je sledeće:

- Inače, u stanju sam da primim mnogo informacija i reagujem u trenutku. Ovog trenutka iz emisije se ne sećam. Ali, zbog javnosti sve priznajem. Samo vas molim da dodate da sam mislio da je drugačija reakcija gledalaca i brzo reagovao i snašao se.

Podsetimo, neobična situacija koja se brzinom munje proširila društvenim mrežama odigrala se u toku gostovanja premijerke Ane Brnabić u emisiji "Novo jutro", kada je kamera u jednom trenutku uhvatila voditelja Predraga Sarapu kako piše privatne poruke na društvenoj mreži Instagram.

U pitanju je dopisivanje s javnosti nepoznatom osobom.

 

- Je l' to pravi poljubac? - pitala je voditelja nepoznata osoba.

- Jeste - odgovorio je on, a zatim je Predrag Sarapa pomenutoj osobi napisao: "Dobro jutro", na šta je dobio isti odgovor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA