≫ 

Stanijina prepiska o ponudi za reklamu se masovno šeruje i komentariše, a evo šta ona kaže na to

Profil kojem je straleta ponudila saradnju, objavio je Stanijinu ponudu, a sada se i ona oglasila

  • 15
Stanija Dobrojević Stanija Dobrojević, Foto: Instagram/stanijadobrojevic

Na jednom Instagram profilu koji prodaje kućne aparate je osvanula Stanijina ponuda za saradnju, ali i odgovor koji se nekima dopao, a nekima ipak ne. 

Naime, iz objave se može zaključiti da je starleta firmi ponudila reklamu na svom Instagram profilu, koji ima više od milion pratilaca, što je u ponudi i istaknuto, a da u zamenu dobije neke kućne aparate.

Njena ponuda je odbijena. "Ne", napisali su joj administratori naloga koji prodaje kućne aparate, a uz to su stavili i emotikon koji plače od smeha.

Ekipa portala TelegrafJETSET kontaktirala je Staniju Dobrojević kako bismo dobili njen komentar na objavu koja se pojavila na društvenim mrežama, ali i kako bismo proverili da li su objavljene poruke autentične.

- Mnogo dobra fora. Nemoj me zasmejavati - napisala nam je Stanija uz emotikon koji plače od smeha.

Dok Stanija tvrdi da je sve samo dobra "fora", mnogi na društvenim mrežama osuđuju kompaniju koja je privatne prepiske podelila sa svima.

"Meni je neverovatno da jedna firma objavi ovako nešto", "Sve je ok, možda je glupa njena ponuda, ali još je gluplje da ovako nešto objave, oni su neozbiljniji od nje", glasili su neki od komentara na Tviteru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA