≫ 

Razvodi se voditeljka Slagalice: Marija Veljković posle 10 godina stavila tačku na brak s arhitektom

Kraj braka je neminovan, najviše zbog činjenice da su se udaljili jedno od drugog, te da im zajedničko viđenje budućnosti više nije isto

  • 45
Marija Veljković

Marija Veljković / Foto: Instagram/mare.veljkovic

Lepa voditeljka Marija Veljković (41) razvodi se nakon decenije braka sa arhitektom Milanom Milovanovićem.

Šuškanja da njihov odnos više nije idiličan počela su zbog Instagrama, pošto je poslednja zajednička fotografija sa suprugom iz 2019. godine, sa porodičnog letovanja u Grčkoj.

Kako se u krugovima bliskim Mariji priča, ona i Milan jesu pred razvodom, koji uskoro treba sporazumno da se reši, ali zbog dece još uvek dele zajednički krov. Njihovo troje dece još uvek ne znaju ništa o odluci koju su doneli roditelji, koji se trude da ih zaštite od toga koliko god dugo budu mogli, navodi Story.

Doduše, kraj braka je neminovan, najviše zbog činjenice da su se udaljili jedno od drugog, te da im zajedničko viđenje budućnosti više nije isto.

Ipak, jedno o drugom i dalje imaju lepo mišljenje, a trenutno su ujedinjeni u ideji da razvod po njihove naslednike prođe što bezbolnije.

Porodično gnezdo ovaj par svio je pre nekoliko godina na Dorćolu, kada su kupili stan u kom će najverovatnije ostati da živi voditeljka sa decom.

Podsetimo, Marija se za arhitektu udala 2011. godine i za 4 godine rodila mu je troje dece - Đurađa, Rosu i Nevu.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa Marijom, ali nije odgovarala pozive.

Video: Ćerka Kristine Radneković mislila da joj je majka druga voditeljka kviza Slagalica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vjerko

    28. jul 2021 | 10:33

    Krasno, gde nestade tolika ljubav iz koje izrodiše troje dečice. Dokle seže sebičluk? Letovanja, zimovanja, kupovina stana... Znači ima se u džepu, ali šta vredi kad se nema u glavama. Neću nikad da se ženim i stvaram neka mala, nedužna bića koja će sutra htela ne htela morati da pate.

  • 😋

    28. jul 2021 | 10:35

    A izgledali su kao skladna porodica,kako se ljudi u današnje vreme lako odlučuju za razvod,bez imalo truda da sačuvaju svoj brak,a troje dece.

  • Naj

    28. jul 2021 | 14:14

    Klasika ...fraze, izgovori,....a istina samo jedna!Sebičnost!!!Sto se tice gospodje samo jedna rec-smaračica!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA