Ljupka Stević u toplesu! Pozirala usred mora, a u jednom momentu je ruke podigla uvis

- Preživela si i ono što nisi - poručila je Ljupka

  • 7
Ljupka Stević

Ljupka Stević, Foto: Nikola Tomić

Pevačica Ljupka Stević uživa na odmoru, a svoje pratioce počastila je fotografijama sa mora i to u toplesu.

Ljupka je na letovanju pokazala čime raspolaže, a sudeći po reakcijama priliči joj ovo izdanje i mnogi u njemu uživaju. Pevačica je pozirala u moru bez gornjeg dela bikinija, dok je dole imala minijaturni kupaći kostim.

- Preživela si i ono što nisi - poručila je Ljupka uz fotografije na kojima grudi prikriva rukama, ali ih je u jednom momentu podigla i uvis.

"Morska sirena", "Prezgodna si", "Sijaš kao Sunce", "Mnogo jaka riba", "Odlično izgledaš", "Sve pohvale za izgled", "Telo za medelju", "Bomba si", neki su od komentara.

Podsetimo, Ljupki je nedavno obijen stan u Beogradu, a nakon pljačke rekla je da joj nije do života i da su joj iz stana odneli sve što je imala.

- Sve je na policiji, neka rade ljudi! Sve su mi odneli, bolje da su mene odneli nego što su mi sve pokupili, ja bih se nekako i spasila... Moram da okrenem na šalu, nije mi do života, a kamoli da pričam - rekla nam je tada Ljupka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA