≫ 

Evo gde je Karleuša sa ćerkama posle paklenog dana i evakuacije zbog požara

Požar je pod kontrolom, ali vatra u potpunosti nije ugašena

  • 5

Pop zvezda Jelena Karleuša sa decom, ćerkama Atinom i Nikom, tokom dana, 29. jula, hitno je evakuisana zbog požara u Turskoj.

Jelena je na odmoru sa naslenicama u Bodrumu, gde je proživela pravu dramu zbog vatrene stihije koja je zahvatila šumu tik do lukuznog holtela u kom je pevačica odsela. Turisti, među kojima su bili Jelena i njene ćerke, evauisani su čamcima tokom dana, a sada je pevačica pokazala gde se nalaze nakon paklenog dana.

U večernjim satima, gosti su vraćeni u hotel, među njima Jelena i njene ćerke. Požar je pod kontrolom, kako je Jelena napisala, ali vatra u potpunosti nije ugašena.

- Ovo je bio veoma stresan i naporan dan. Predugo je svo ludilo trajalo. Deca su se veoma uplašila. Konačno je vatra pod kontrolom, bez obzira što nije ugašeno sve, nadam se da će noć biti mirna. Moja podrška i ljubav za turske borce - poručila je pevačica.

Podsetimo, Jelena je sa ćerkama, juče, 28. jula otputovala u Tusku, gde je odsela u popularnom letovalištu, a samo dan kasnije buknla je vatrena stihija zbog čega su pevačica i njena deca, kao i ostali turisti, evakuisani.

- Nećete verovati šta se dešava u našem fensi hotelu, sve gori, upravo su došli da nas evakuišu, ja sam tu sa decom - rekla je Jelena dok je snimala požar.

Inače, Turska se trenutno bori sa požarima na više lokacija oko popularnih turističkih mesta. Najmanje tri osobe su stradale u požaru koji je izbio juče, 28. jula, oko podneva nedaleko od Antalije, u Manavgatu u blizini popularnog Sidea.

Požar se, usled jakog vetra, brzo proširio i počeo da guta domaćinstva, pa su brojni građani morali da budu evakuisani. Već više od 24 sata vatrogasci pokušavaju da obuzdaju vatru, gaseći požar i iz vazduha sa više od 20 letelica.

Video: Ne plašite se! Drama Jelene Karleuše, smiruje preplašene ćerke u toku evakuacije zbog požara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    30. jul 2021 | 06:09

    Mogla bi onako, humanitarno, jedan koncert da napravis za njih borce vatrogasce 🤣🤣🤣

  • Tera

    30. jul 2021 | 07:54

    Gde su smešteni drugi naši građani ako ih je tamo bilo na letovanju?

  • Milica

    30. jul 2021 | 09:20

    Jelena , svaku srecu tvojoj porodici I tebi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA