≫ 

Saša Popović: Ako Viki Miljković ima 3 stana, onda je to zasluga Zvezda Granda!

- Ne znam da li ima tri stana, znam da je prodala kuću i kupila stan, a ako ima tri, veruj da je to zasluga "Zvezda Granda" - otkrio je Saša Popović

  • 1
Finale Zvezde Granda 2021

Saša Popović / Foto: ATA Images

Saša Popović govorio je o temama koje intrigiraju domaću javnost, a poslednja u nizu koja je privukla pažnju, i to nakon što su se prvi put pojavili zajedno na događaju, jesu njegova i Suzanina deca.

Naime, oni imaju zajedničku ćerku Aleksandru, a Saša kaže da je pevačicinog sina iz prvog braka zavoleo kao svog.

- On je završio četvrti razred kad sam se upoznao sa Suzanom i odmah sam joj rekao da dovede dete da živi sa nama. Prihvatio sam ga kao svoje dete, volim ga kao svog sina, ja ga i zovem moj sine. I neka tako i ostane - rekao je Popović za Scandal!.

On je zatim prokomentarisao pevačicu  Viki Miljković i njeno žiriranje u "Zvezdama Granda".

- Kako je došla u "Zvezde Granda" i imala razne prepirke, narod ju je prepoznao kao žrtvu i to joj je donelo na publicitetu. Ne znam da li ima tri stana, znam da je prodala kuću i kupila stan, a ako ima tri, veruj da je to zasluga "Zvezda Granda" - zaključio je Saša.

Podsetimo, sašina žena Suzana Jovanović održala je 10. juna pve godine promociju novog albuma, posle višegodišnje pauze kada je reč o izdavanju novih pesama.

Sve je finansirao jedan sponzor, kako je sebe duhovito nazvao i pozdravio upravo on - Saša Popović (67).

- Ja sam od penzije sve ovo uspeo da isfinansiram. Moram da pozdravim glavnog sponzora. Pozdravljam Sašu Popovica, samog sebe! - sa osmehom je rekao Saša.

Istakao je da je sve mnogo koštalo, ali on kaže da može javno da priča o ciframa, pošto uredno plaća porez.

- Mogu da pričam o ciframa jer ja plaćam porez. Sve što sam zaradio su bele pare, nemam crne, a sve ovo je mnogo koštalo. Ne žalim ni dinara jer je u pitanju moja supruga i njena želja. Ko će sve to da isfinansira ako ne ja kao njen suprug! - rekao je.

Potom je objasnio koliko je precizno sve koštalo.

- Moja penzija je 700 evra. Ja sam 140 penzija uložio u sve ovo, pa ti izračunaj da je abum koštao. Skoro 11 i po miliona dinara, odnosno 98 hiljada evra - istakao je Popović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤔

    30. jul 2021 | 10:26

    Vredi li abum tolikog bogtstva? E na šta čovek baca novac !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA