≫ 

Ljudi zbog nove objave Sanje Marinković apeluju da joj neko oduzme telefon: "Ovo je jako neprijatno"

Ona je podigla noge na ogradu terase i gledala nimalo naivnu vatrenu stihiju u Turskoj

  • 18
Sanja Marinković Sanja Marinković / Foto: Instagram/sanjamarinkovicofficial

Voditeljka Sanja Marinković u poslednjih nekoliko dana privlači veliku pažnju svojim objavama na društvenim mrežama. Nakon poslednje fotografije koju je "okačila", pojedini korisnici Tvitera su bili još oštriji, apelujući da joj "neko oduzme mobilni telefon".

Naime, nakon što je podelila snimak punijih dama koje je krišom snimala u akva parku, Marinkovićeva ponovo izaziva reakcije.

Sanja trenutno boravi u Turskoj, gde na više lokacija vlada vatrena stihija, a jedan požar usnimila je i ona sa terase apartmana u kom je smeštena.

Na fotografiji Sanja sedi sa nogama podignutim na zid terase i obaveštava ljude o pogledu koji ima na požar.

- Nažalost, požari i dalje traju. Više od 36 sati. Pogled sa naše terase na šume Manavgata - napisala je Sanja, ali je ubrzo obrisala ovaj stori.

Ovo je dalo povoda tviterašima da ponovo osude Sanjin potez, pa su mnogi bili ironični, a pojedini su tražili "zabranu korišćenja" telefona Sanji. To su, i dalje, oni pristojniji, pošto se na Tviteru nanizalo i mnogo uvreda.

"Aj nek neko oduzme telefon Sanji Marinković, jako je neprijatno!", "Ja bih rekao da ona misli da je duhovita, je li?", "Fali joj samo još koktelčić pored tih stopala pa da ugođaj bude potpun", "Imamo osećaj da ovo radi namerno"; "Zaboravili smo da postoji, a njoj se osladilo!", "Ona se ne zaustavlja!", neki su od komentara.

Podsetimo, na mestu požara je bila pop zveda Jelena Karleuša koja je sa decom evakuisana, a čak kilometrima dalje videle su se posledice istog, koje je Sanja prokomentarisala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    30. jul 2021 | 16:50

    Šta li ti zamišlja da si. Lepa nisi, fotogenična nisi, emisija ti je nikakva. Spusti se na zemlju, visoko leti, nisko ateriraš

  • Mire

    30. jul 2021 | 16:43

    Ona ne zna za sramotu. Eto ko kod nas javno ističe da je elita. Bezobrazna, bezobzirna i bahata.

  • Kori

    30. jul 2021 | 16:41

    Kad se ker pusti sa lanca, on obično dugo luta, luta, luta ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA