≫ 

Prepolovila se, ofarbala kosu, ima i novu frizuru: Mnogi kažu da je Indi promenila lični opis

Svi su zapazili drastičnu razliku u njenom izgledu u odnosu na pre nekoliko godina

  • 5
Indira Aradinović Indi

Indira Aradinović Indi Foto: Instagram/indy_ara_indira

Pevačica Indira Aradinović Indi drastično je promenila svoj izgled, pa je na prvi pogled mnogi nisu prepoznali.

Pored toga što je drastično smršala nakon operacije smanjenja želuca, Indi je nedavno promenila i boju kose, a sada i frizuru.

Aradinovićeva je rešila da malo promeni fazon i umesto dobro poznatih talasa, Indi je "ufrćkala" kosu, te sada ima afro lokne.

Sudeći po reakcijama njenih pratilaca, ova promena joj odlično pristaje, a svi su zapazili drastičnu razliku u njenom izgledu u odnosu na pre nekoliko godina.

"Vau, prelepa si", "Ju, nisam te prepoznao", "Nikad bolje nisi izgledala", "Koliko si se promenila", "Lepotica", "Ova promena je magična za tvoj izgled", "Neverovatno, gledam jesi li ti ili ne", neki su od komentara.

Podsetimo, Indi je smršala 35 kilograma operacijom smanjivanja želuca nakon koje je vodila borbu za život, o čemu je i javno govorila.

- Posle te druge operacije počeo je moj pakao sa mojim zdravljem... To je iza mene, ali tad, u tom momentu, uopšte mi nije bilo nimalo lako. Sad je sve u redu. Bila je u opciji i treća operacija, zato je bilo toliko alarmantno. Ja sam prebačena iz druge bolnice u treću, gde mi je spašena pankreasna cista koja je curela - rekla je tada.

- Mesec dana nisam mogla da unesem ni dva decilitra vode, sve sam povratila, samo sam bila na infuzijama. Ozbiljnu sam opomenu prošla. Sve je iza mene, sve je okej, mogu da nastavim da živim normalno - da se hranim zdravo... - pričala je Indi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijel

    30. jul 2021 | 20:25

    Kako je lijepa i zgodna bila na početku karijere. A ovo sad... Tuga.

  • Рус

    30. jul 2021 | 21:57

    Idi ti da ti vrate želudac.. ovako si kao stalak za infuziju..

  • Iskreno

    30. jul 2021 | 21:00

    Meni je bila bolja kad je bila debela.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA