≫ 

Igor slavi rođendan, Severina mu nije čestitala: Komentarišu da je sada jasno da više nisu zajedno

Već duže vreme šuška se o njihovom raskidu

  • 11
Igor Kojić, Severina

Igor Kojić, Severina, Foto: Instagram.com/severina

Igor Kojić danas, 30. jula, slavi 34. rođendan, a od pevačice Severine, ni traga ni glasa, što mnogi smatraju kao dodatni dokaz da oni više nisu zajedno.

Naime, Igor je na Instagramu podelio čestitku od sestre Nataše Kojić, dok mu Severina javno nije čestitala rođendan, kao što je to radila prethodnih godina.

- Srećan rođendan mom bratu. Najviše na svetu - napisala je Nataša uz zajedničku sliku iz detinjstva.

Kojić bar za sada nije otkrio gde i sa kim slavi rođendan, a svi su priemtili da je izostala pevačicina čestitka, a na profilu danas podelila samo fotografiju iz jedne reklamne kampanje.

Podsetimo, prošle godine Severina je na dan rođenja svog supruga objavila zajedničku fotografiju i emotivnu poruku kojom mu je čestitala rođendan.

- Ovom divnom muškom stvorenju, Igoru Kojiću, srećno uplovljavanje na 33 okretaja! Srećno, ljubavi - napisala je tada Seve, ali fotografija je nekoliko meseci kasnije nestala s njenog profila.

Igor je takođe obrisao sve zajedničke fotografije sa Severinom, a ostavio je samo dve na kojima pozira s njenim sinom Aleksandrom.

Igor i Severina više se ne prate na Instagramu, a kako dugo nisu viđeni u javnosti, šuška se da su se odavno navodno razveli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bgd

    30. jul 2021 | 22:21

    Od početka mi je ova veza izgledala bizarno, neskladno, različiti ljudi, različitog kova; kao da su jedno drugom paravan iza koga kriju prave zivote ili neka medijska fora. Više mi je kredibilan brak Tržankin...

  • Limdar

    30. jul 2021 | 22:06

    Sve je to normalno samo što se ljudi upecaju pa ma kraju plaču i jecaju. Ovaj kebin mali se zaljubio u iskusnu tetu a Seveje odlična bedevija protera malo kera i kada nije više moćan i interesantan stiže zamena. Tako je to u ljubavi Igor se zaljubiška prvi put a Seve ma njoj je sve jedno ide po principu jedan autobus ode drugi dodje važno da svi budu zadovoljni a da zna posao to cela bivša jugoslavija se uverila na prelepom snimljenom porniću.Seve ajme ća sada nadji ko može a ti znaš pa uživaj.

  • Gasa

    30. jul 2021 | 23:35

    Auuu sta ce mo sad,tesko nama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA