Atina pokazala luksuzne kutke sa odmora: Stajling Karleušine ćerke govori da je mala mamina kopija

Nakon drame zbog evakuacije, Kareluša uživa sa ćerkama

  • 4
Nika Tošić, Jelena Karleuša, Atina Tošić

Nika Tošić, Jelena Karleuša, Atina Tošić, Foto: Instagram/karleusastar/milosph

Atina Tošić sa majkom, pop zvezdom Jelenom Karleušom i sestrom Nikom uživa u Turskoj, a nakon drame koju su proživeli na samom početku odmora, pokazala je luksuz u kom uživaju.

One su u jednom od najskupljih hotela u Bodrumu, Atina je pokazala neke kutke u kojima uživa, ali i jedno drvo koje ju je očaralo.

Atina je zatim objavila i svoju fotografiju na kojoj je pozirala u cvetnoj haljinici, dok je preko ramena nosila crnu torbicu.

Njen stajling mnoge je očarao, pa komentarišu da ide maminim stopama i da je njena naslednica kada je u pitanju nepogrešiv stil.

"Baš vam je lepo", "Prelepa devojčica", "Ista mama", "Atina je mamina kopija", "Ista Jelena, tačno mogu nju da vidim u nekoj sličnoj kombinaciji", "Predivna Atina", "Preslatka si", neki su od komentara.

Podsetimo, dan nakon što su Jelena, Atina i Nika stigle u Bodrum, buknla je vatrena stihija u šumi nedaleko od hotela, zbog čega su pevačica i njena deca, kao i ostali turisti, evakuisani.

- Nećete verovati šta se dešava u našem fensi hotelu, sve gori, upravo su došli da nas evakuišu, ja sam tu sa decom - rekla je Jelena dok je snimala požar.

Zbog varte i gustog dima, Jelenine ćerke su bile uplašene, pevačica je podelila i fotografiju na kojoj Nika gleda u pravcu požara, dok Atina od šoka jednom rukom prekriva usta, a drugom pokazuje na užasavajući prizor.

- Ovo je bio veoma stresan i naporan dan. Predugo je svo ludilo trajalo. Deca su se veoma uplašila. Konačno je vatra pod kontrolom, bez obzira što nije ugašeno sve, nadam se da će noć biti mirna. Moja podrška i ljubav za turske borce - poručila je Jelena nakon što se sa decom vratila u hotel.

Video: Ne plašite se! Drama Jelene Karleuše, smiruje preplašene ćerke u toku evakuacije zbog požara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maks

    31. jul 2021 | 07:25

    Sad ce mo citati i slušati i o njihovoj deci koga oni u opšte zanimaju, a toliko imamo pametne dece koja osvajaju znanjem o njima pišite.

  • Očarana

    31. jul 2021 | 07:59

    Ima li neka knjiga u tom kutku koja ju je očarala. Koliko godina ta devojčica - devojka ima i šta je sem brige o svakodnevnom stajlingu zanima? Možda je vreme i za dečka.

  • Ima

    31. jul 2021 | 09:23

    li to dete oca..??? Ima..... Imamo li Centar za socijalni rad...???? Imamo... Radi li sto...?? Ne radi... E pa sto da se mi"potresamo "....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA