≫ 

Ivana Peters hitno operisana zbog napada žuči

- Za sad se oseća stabilno, jedino što joj teško pada jeste dijeta koje mora da se pridržava jer je u pitanju operacija žuči- priča izvor

  • 2
Tap 011

Ivana Peters / Foto: ATA Images

Ivana Peters (46) imala je bolan napad žuči, zbog čega je u nedelju uveče hitno hosptalizovana.

Konkretno, pevačica je u bolnicu primljena u nedelju na ponedeljak, a po hitnom postupku operisana je u utorak.

- Ivana je u nedelju osetila jake bolove u predelu žuči, pa se odmah obratila lekarima. Igrom srećnih okolnosti izbegla je teže komplikacije. Operacija je obavljena u utorak, laparaskopski su joj uklonili žučnu kesu i nekoliko kamenčiča, ali je s obzirom da je imala probleme sa srcem, morala je da ide u totalnu anesteziju. Lekari su joj zaista poklonili punu pažnju i brinuli o njoj, a ona je herojski podnela sve - priča izvor za Grand Online i nastavlja:

- Operaciju je podnela odlično, već u sredu je puštena na kučno lečenje. Za sad se oseća stabilno, jedino što joj teško pada jeste dijeta koje mora da se pridržava jer je u pitanju operacija žuči, ali proći će i to. Uveliko se vratila svakodnevnim obavezama, nastaviće i koncertnu, letnju turneju koju je započela sa bendom Đorđa Davida.

Podsetimo, Ivana je pre nekoliko godina usred emisije doživela moždani udar.

- Bol je bio neopisivo jak i mislila sam da nikada neće prestati. U toj agoniji sam se onesvestila, a kada sam došla sebi, usledio je šok. Ja, mlada žena koja još nije dostigla ni 40 i žestoka pobornica veganske ishrane, doživela sam infarkt pred kamerama, usred snimanja emisije - prisetila se nedavno Ivana dana koji slavi kao drugi rođendan.

Nekoliko meseci pre tog kobnog dana pevačica je osetila tegobe, bolove i primetila da se veoma brzo zamara.

- Nedostatak daha i umaranje čak i prilikom penjanja na drugi sprat, trčanja za busom i nameštanja kreveta ujutru nisu bili dovoljan razlog da shvatim da nešto nije u redu dok na snimanju emisije "Ko je kod Koje" nisam osetila neopisiv bol koji nikako nije prestajao. Sreća u nesreći je bila da sam se tada onesvestila, jer da sam bila svesna, verovatno bih taj bol zanemarila kao i sve prethodne tegobe i otišla kući. Tog martovskog dana, uprkos veganskoj ishrani i relativno mladim godinama, doživela sam srčani udar, a taj nemili događaj sada mi je opomena za ceo život - ispričala je Ivana.

- U mom slučaju nisu bile kobne moje godine, presudne su bile neke druge stvari. Čak ni lekari i dalje nemaju odgovor na pitanje zašto se to desilo. Da, holesterol je bio povišen, ali to je bilo tako i kada sam bila mlađa i dosta mršavija. Genetika takođe nije bila uzrok jer niko u mojoj porodici nije imao srčanih problema. Da ironija bude još veća, čak veoma slično onome kako se hranim sada - objasnila je jednom prilikom pevačica.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dunja

    31. jul 2021 | 11:31

    Brz oporavak Ivana

  • Vodolijax

    31. jul 2021 | 11:24

    "Zaista su joj poklonili punu pažnju"......zar ne bi trebalo svakom pacijentu da se posveti puna pažnja......a da čuj mene............2016 za jednog pacijenta sa infarktom nije bilo mesta u bolnici......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA