≫ 

Luna i Marko prvi put pokazali ćerkino lice: "Neverovatno koliko Mia liči na Marka"

Nakon što je snimak objavljen, komentari su se samo nizali, a njihovu fanovi došli su do zaključka da devojčica liči na tatu

  • 38
Luna i Marko, novi stan

Priintskrin: Youtube/Sikter Tube

Bivši rijaliti učesnici Luna Đogani i Marko Miljković postali su roditelji male Mie 15. juna ove godine, a sada su na svom Jutjub kanalu prvi put pokazali kako njihova mezimica izgleda.

Naime, Marko i Luna otputovali su sa ćerkicom na Kopaonik, a na svom Jutjub kanalu u videu pod nazivom "Hotel tour sa Miom" , vidi se i lice njihove devojčice.

Ponosni roditelji, najavili su da će malu Miu pokazati na svom kanalu, ali su i zamolili fanove i medije, da oni ne šire i ne prikazuju lice njihove ćerke.

Nakon što je snimak objavljen, komentari su se samo nizali, a njihovi fanovi došli su do zaključka da devojčica liči na tatu.

"Izvini Lunči, ali jako liči na tatu", "Mia ista Marko", "Neverovatno koliko liči na Marka", bili su samo neki od komentara.

Da podsetimo, Marko Miljković i Luna Đogani otpočeli su vezu u rijalitiju "Zadruga", a iako su mnogi sumnjali u njih, oni su opstali, a ubrzo je došla na svet i mala Mia, kao kruna njihove ljubavi. Inače, u poslednje vreme, krenulo je da se šuška kako će njih dvoje sa ćerkicom ući u "Zadrugu 5", međutim, Đoganijeva je to demantovala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    1. avgust 2021 | 19:45

    Dugo su izdrzali da dete ne eksponitaju 🤮

  • ✍️

    1. avgust 2021 | 21:41

    Ova Luna i Marko svaki dan dodijali su brate.

  • Cccc

    1. avgust 2021 | 19:44

    Sve jedna ista osoba ostavlja komentare 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Luna ti li si?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA