Ovo su nakon raskida pričale Bikovićeve bivše! Sem Ruskinje i Barbare, još jedna ga je prozivala

Glumac je bio sa mnogim lepoticama koje su nakon raskida pričale o njemu

  • 15
Miloš Biković, Barbara Tatalović, Arina Volšina, Brankica Sebastijanović

Miloš Biković, Barbara Tatalović, Arina Volšina, Brankica Sebastijanović, Foto-montaža: ATA Images, Instagram/arinavoloshina, Nikola Tomić, Pixabay

Na račun glumca Miloša Bikovića, bivše devojke, plesačica Arina Volšina i manekenka Barbara Tatalović, iznele su niz šokantnih optužbi nakon čega se oglasio Miloš.

Tokom veze sa Milošem, ni Arina, ni Barbara nisu previše detaljisale o ljubavi sa njim, ali su nakon kraha odlučile da se oglase. Pored njih, Miloš je bio u emotivnoj vezi i sa glumicama Brankicom Sebastijanović i Anjom Alač, kao i sa lepom ruskom glumicom Aglajom Tarasova.

Miloš je pre više od deset godina bio u vezi sa Anjom, ćerkom glumice Vesne Čipčić. Njih dvoje su zajedno studirali, a nagađa se da se njihova ljubav rodila se iz prijateljstva. Anja je nakon raskida sa Bikovićem uplovila u vezu sa kolegom Radovanom Vujovićem. Međutim, kada je i toj vezi došao kraj, ona i Miloš su obnovili romasu 2015. godine.

Oni su sada u dobrim odnosima, a s obzirom na to da su zajedno studirali, često se druže na okupljanjima kolega sa klase, a jedno za drugo imaju samo reči hvale.

Miloš je na početku karijere, 2010. godine, bio u vezi sa Brankicom, sa kojom je snimao seriju "Samac u braku". Nakon raskida delovalo je kao da su ostali u prijateljskim odnosima, no glumica je bivšeg isprozivala zbog serije "Južni vetar".

- E, znate šta bi bilo jako originalno? Da snimite JOŠ JEDNU seriju o kriminalu i trgovini kokainom!!!! To još niko nije uradio. P.S. Karantin i gledanje serija - napisala je tada Brankica.

Bikovićeva velika ljubav bila je i lepa ruska glumica Aglaja Tarasova, ali nakon godinu i po dana zajedničkog života, Miloš je na Instagramu objavio da su oni raskinuli, nakon čega su jedno o drugom imali samo reči hvale.

Barbara, koja je podržala Arinu, i Miloš su 2018.godine bili u ljubavi, zajedno su se pojavljivali na crvenom tepihu, a nakon raskida sa glumcem Barbara je istakla da joj uopšte ne imponuje kada je nazivaju "bivšom devojkom Miloša Bikovića", a objasnila je i zbog čega.

- Molim medije da prestanu da pišu o meni u kontekstu bivše devojke Miloša Bikovića. Uopšte mi to ne imponuje. Štaviše, užasava me i degradira. Ja sam Barbara Tatalović, glavom i bradom, imam jaku porodicu koja stoji iza mene i to je moj identitet - napisala je svojevremeno manekenka.

No, o detaljima raskida nije javno govorila, a o Milošu se oglasila nakon ispovesti Arine Vološine o krahu ljubavi sa glumcem.

- Sve navedeno u tom tekstu prepoznajem. Mogla bih jedino da dodam niz gnusnih stvari koje sam doživela i da od cele ove situacije napravimo jedan rijaliti. To nije poenta. Poenta je da stanem u zaštitu toj hrabroj devojci i da masi koja veruje u farsu potvrdim da to što je napisala i te kako ima smisla - napisala je Barbara.

- Dalje ne želim da ulazim u sve ovo, niti da svoju porodicu, momka i najbliže uvlačim u to blato i farsu koja je prezentovana masi i u koju masa selpo veruje. To je čini mi se borba sa vetrenjačama - napisala je Barbara, naglasivši da se ovim povodom više neće oglašavati za medije.

Podsetimo, Arina Vološina objavila je na svom zvaničnom Instagram profilu podužu poruku koja se tiče Miloša Bikovića, te emotivne veze u kojoj su, kako ona tvrdi, bili čak godinu dana. Ova mlada lepotica kaže da je "gajila nadu da u njemu ima nečega ljudskog", a to je i previše blago u odnosu na ostale tvrdnje koje je iznela o srpskom glumcu.

Video: Naglašene jagodice, previše botoksa, pune usne... Bikoviću bi i starlete pozavidele

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • W

    2. avgust 2021 | 14:56

    Tako ti je to s barelinama, manekenkama i glumicama, po mom misljenju te žene i nisu za brak, gledam i ivi polupismeni fudbaleri svi jure taj profil žena, mada njima i starlete i pevaljke odgovaraju samo neka imaju sto vise silikona

  • Рус

    2. avgust 2021 | 15:26

    Žena je minut starija od lisice. Ovako rade oatavljene žene.

  • niko

    2. avgust 2021 | 15:05

    Od kud znate kakav je covek iza zatvorenih vrataPre ce biti da je sve istina nego lazPsiha je cudna stvar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA