Posle drame u stanu i sumnje da neko hoće da joj naudi, Tamara nam otkrila šta se zapravo desilo

Tamara je odmah o svemu obavestila policiju koja je napredovala u slučaju

  • 11
Tamara Đurić Tamara Đurić, Foto: Nikola Tomić

Tamara Đurić preživela je dramu kada je pre nekoliko dana, po povratku iz grada, zatekla obijen stan i isečene sve kablove.

Slučaj je uredno prijavljen nadležnim organima, a Tamara je sada za Telegraf.rs otkrila da je došlo do pomaka i delimičnog rasvetljenja slučaja.

Naime, Đurićeva je nakon incidenta sumnjala da je neko želeo da joj naudi, međutim, ispostavilo se da je ona nije bila "meta".

Utvrđeno je da to što se desilo u zgradi nema veze sa mnom... Istraga je i dalje u toku, ali nisam ja bila meta - rekla je Tamara za Telegraf JETSET.

- Padalo mi je na pamet da je to zbog mene, verovatno sam ja iskonstruisala neki film u glavi... Nisam mislila ni na koga konkretno, nego sam to tako povezala - dodala je Tamara.

Podsetimo, Đurićeva je dramu doživela u nekretnini koja se nalazi na Vračaru, u neposrednoj blizini Južnog bulevara, a osoba koja je ušla u zgradu onesposobila je kameru i struju u celoj zgradi.

Video: Bahato parkiranje Tamare Đurić: Ferari sa invaliditetom posle dolaska pauka prebacila na pešački

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA