≫ 

Ogledalce, ogledalce, zna se ko ima najbolju guzu! Karleuša provocira u bikiniju, nikad bliže kameri

Jelenu je neko slikao s leđa dok je ona posmatrala svoj odraz u ogledalu

  • 23
Jelena Karleuša

Jelena Karleuša, Prinstskrin: Instagram/karleusastar

Pop zvezda Jelena Karleuša sa ćerkama Atinom i Nikom na odmoru je u Bodrumu, a kao što se od pevačice i očekuje, ne izostaju vreli kadrovi u bikiniju sa ove luksuzne destinacije.

Pevačica je pozirala u minijaturnom plavom bikiniju, tako što ju je neko slikao s leđa dok je ona posmatrala svoj odraz u ogledalu. 

Ovaj kadar definitivno je san mnogih muškaraca, da na jednoj fotografiji budu obuhvaćeni svi Jelenini atributi. Pevačicina guza nikada nije bila bliže kameri, pa ne čudi što je izazvala i najviše reakcija.

"Brutalna si", "Ženo, goriš", "Kakva bomba", "Ova guza nema konkurenciju", "Ribetina", "Bomba si", "Telo san snova", "Kavu ženu ima Tošić", neki su od komentara.

Podsetimo, dan nakon što su Jelena, Atina i Nika stigle u Bodrum, buknla je vatrena stihija u šumi nedaleko od hotela, zbog čega su pevačica i njena deca, kao i ostali turisti, evakuisani.

- Nećete verovati šta se dešava u našem fensi hotelu, sve gori, upravo su došli da nas evakuišu, ja sam tu sa decom - rekla je Jelena dok je snimala požar.

Zbog varte i gustog dima, Jelenine ćerke su bile uplašene, pevačica je podelila i fotografiju na kojoj Nika gleda u pravcu požara, dok Atina od šoka jednom rukom prekriva usta, a drugom pokazuje na užasavajući prizor.

- Ovo je bio veoma stresan i naporan dan. Predugo je svo ludilo trajalo. Deca su se veoma uplašila. Konačno je vatra pod kontrolom, bez obzira što nije ugašeno sve, nadam se da će noć biti mirna. Moja podrška i ljubav za turske borce - poručila je Jelena nakon što se sa decom vratila u hotel.

Video: Karleuša ga lomi u kukovima: Bez gaćica, na sebi ima samo traku, a od plesa se preznojavamo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goga

    3. avgust 2021 | 11:05

    Ovoj zeni treba terapija,podhitno.Majka,dve cerke ne bi trebala ovako da se ponasa.Za sve postoji granica.

  • Рус

    3. avgust 2021 | 10:59

    Nives Celsius je ribetina. Prirodna bomba! Ova dobro da se nije istopila od velikih temperatura.

  • Kokolo

    3. avgust 2021 | 11:30

    Voli li neko vise domacu, zdravu, neprskanu i nesavrsenu jabuku ili onu plasticnu, naduvanu, sjajnu ali bezukusnu?!! Toliko o ,,najboljem" , vestacko ne moze da bude ,,najbolje"!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA