≫ 

Goca nije bila na svadbi Bogdane i Veljka, evo da li će ona zvati Cecu na Mirkovo i Bojanino slavlje

- Zvaću one koje su i mene zvali i koji treba da dođu. Sad, da li je u pitanju Ceca ili Persa, nije bitno ko je - rekla nam je Goca

  • 8
Svetlana Ceca Ražnatović, Goca Božinovska

Ceca Ražnatović, Goca Božinovska, Foto: Marko Jovanović

Pevačica Goca Božinovsks otkrila je da će venčanje njenog sina Mirka Šijana i njegove trudne verenice Bojane Rodić biti gala, a zatim je prokomentarisala i da li će pevačica Ceca Ražnatović biti među zvanicama na slavlju.

Goca je istakla da će venčanje i krštenje biti nakon što se njena snajka Bojana porodi.

- Kada budemo najavili venčanje, mi ćemo najaviti. Neće biti intimnije, biće gala venčanje, ali prvo čekamo da se Bojana porodi. Nećemo moći sad ništa da pravimo pred njen porođaj. Bojana za desetak dana treba da se porodi. Nakon toga ćemo da pravimo krštenje i svadbu i sve - rekla je Goca za Telegraf JETSET.

Kako na svadbi Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić, inače Bojanine rođene sestre, Goca nije bila pozvana, pitali smo je da li će ona na slavlje svog sina i snajke ipak zvati Cecu.

- To je kao da me pitate da li ću sutra da skuvam ručak. Zvaću one koje su i mene zvali i koji treba da dođu. Sad, da li je u pitanju Ceca ili Persa, nije bitno ko je - rekla nam je pevačica, te kako izgleda, Goca koleginicu neće zvati, ali će možda biti pozvana od strane porodice Rodić.

Podsetimo, Goca je nedavno otkrila da će njen unuk dobiti ime po Mirkovom pokojnom ocu, Zoranu Šijanu, a kako je rekla, emocije su joj zbog toga pomešane.

- Pa sigurno znate kako će se dete zvati, Zoran. To je Mirkova želja bila oduvek. Ja ne volim da se mešam i da neke izjave dajem, ali pretpostavljam da bi tako trebalo da bude. Srećna sam, radosna, ali i tužna zbog toga. Žao mi je što nemam sa kim da podelim tu radost, ali šta da se radi, takav je život, ne možemo protiv ljudskih sudbina, koje su čudne.. - rekla je ranije Goca.

Video: Goca Božinovska: Unuk će mi se zvati Zoran Šijan! Srećna sam i tužna, istovremeno!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jajaja

    3. avgust 2021 | 15:59

    I to me zabole

  • Mm

    3. avgust 2021 | 17:47

    Naravno da ce je zvati, da joj se malo uvuce u ....

  • Lucifer

    3. avgust 2021 | 17:40

    Jesam li ja to pročitao da gala venčanje najavljuje žena koja nedavno reče da nema šta da jede? Znao sam da laže jer Šijan je bio uspešan biznismen i sigurno je dosta ostalo od tog pošteno zagađenja novca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA