≫ 

Nezaustavljiva Marija Šerifović pred više od 50 hiljada ljudi: Na jednom koncertu, palo pomirenje

Priznaje da je presrećna što je nastavila svoje druženje sa publikom, pa samim tim sa koncertima nastavlja dalje

  • 0

Nakon 16 meseci pauze, regionalna muzička zvezda započela je seriju uspešnih koncerata.

Prvi koncert nakon pauze održala je početkom jula u Ljuboviji na stadionu FK “Drina” . Muzička zvezda Marija Šerifović, održala je koncert pred više od 15.000 ljudi, što je kako kaže bila svojevrsna uvertira za novu seriju koncerata i ono što sledi.

- Ne mogu da sakrijem oduševljenje činjenicom da sam ponovo pevačica. (Smeh) Na kratko sam zaboravila koliko je jaka i intezivna energija publike kao i to da sam zaista srećna što vidim sve te ljude, kao i kako je sve na kraju ispalo. Najavljivali su kišu, veliki pljusak koji je na kraju pao, ali sve je to bilo bezuspešno jer se izgleda svima sluša muzika.(smeh)- istakla je regionalna zvezda.

Nakon Mačvanskog okruga, nezaustavljiva Marija posetila je Kopaonik, potom i Zlatibor, gde je na Kraljevom trgu održala spektakularan koncet. Uveliko se priča o tome da se ne pamti tolika poseta kao i to kako je Marija tokom koncerta pomogla jednom momku, koji se pevačici obratio za pomoć oko pomirenja sa devojkom.

- Priznajem lakše je pevati na planini u ovim letnjim danima. Šalu na stranu, neverovatan koncert, publika ali i cela muzička magija koja se desila. Neću biti skromna da mi ne laska činjenica i priča o posećenosti koncerta. Kada je energija dobra, dešavaju se i dobre stvari, pa sam tako uspešno pomogla jednom dečku da se pomiri sa devojkom. Svi znaju da sam zaključila da je kriv, nikada mu ne bih pomogla - našalila se jedina srpska evrovizijska pobednica.

Nastavlja da publiku revnosno informiše i kroz svoje vlogove, pa je tako u 51. vlogu gledaoce upoznala sa novim muzičkim iznenadjenjima u okviru njenog benda.

- Zaista insistiram na dobrom zvuku i kvalitetnim muzičarima sa kojima radim. Mislim da sam jedina koja je tokom Kovida proširila svoj sastav, pa su tako “back” vokali sastvni deo naše grupe, kao i Dušan Alagić i Bojan Mitrić. - dodala je Marija

Priznaje da je presrećna što je nastavila svoje druženje sa publikom, pa samim tim sa koncertima nastavlja dalje. Pevačica nam je zvanično potvrdila da je na listi veliki solistički koncert u Nišu zakazan za 04. septembar.

- Pravim samo mali predah tokom avgusta, pa tako od septembra nastavljamo pun gas. Radujem se što cu ponovo pevati u Nišu. Sećam se 2019. godine kako su me samo divni ljudi raznežili i kakvi su to koncerti bili -zaključila je pevačica.

Muzička zvezda nije otkrila da li će kratku pauzu iskoristiti za mali predah na nekoj zanimljivoj destinaciji, ali u jedno smo sigurni: nezaustavljiva Marija nastavlja druženje sa publikom već 04.septembra od 21h na Letnjoj pozornici u Nišu, a karte su u prodaji već od danas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA