≫ 

Kristina o susretu sa Kristijanovom ženom: Nikad se nisam tako uplašila, nisam mogla da progovorim

- U jednom trenutku vidim Ivanu, samo sam se okrenula, sakrila se, nikad nisam tako kukavički postupila - rekla je Kristina

  • 7
Zadruga 4, Finale

Kristina Spalević Foto: Nikola Tomić

Bivša zadrugarka Kristina Spalević nedavno je upoznala Ivanu, suprugu dvog dečka Kristijana Golubovića, a sada je otkrila kako je izgledao njihov susret.

Spalevićeva nije mislila da će da vidi Ivanu, a kada su se srele, kako je rekla, "kukavički je postupila".

- Biću maksimalno iskrena što se ovoga tiče. Bili smo u Kragujevcu, nije mi na pamet palo da izađem iz auta, on je nosio detetu poklone. Kristijan je hteo da se ošiša i terao mene da radim nokte. A salon je bio pored njegove zgrade. Ja izlazim i samo u jednom trenutku vidim Ivanu, samo sam se okrenula, ja sam se sakrila, nikad nisam tako kukavički postupila - započela je Kristina.

- Bilo me je sramota. Zvala sam mamu, i samo u jednom trenutku čujem da me neko zove. Nisam to očekivala, dozivala me je Ivana, i stala sam ovako. Nikad se nisam tako u životu, ne mogu da kažem da sam se uplašila - rekla je Kristina.

Spalevićeva je mislila da je Ivana stroga, pa se iznenadila kada je videla da bivša Kristijanova partnerka nije takva.

- Ja sam nju posmatrala kao neku strogu ženu, a ona mi je prišla, pružila ruku, u jednom trenutku me je samo zagrlila, nisam mogla ništa da progovorim. Bilo me je sramota da pogledam dete, i onda je Kristijan otišao da se frizira, pritom tu su njegove drugarice i poznanice. Pozvao me je sa strane, i tek tu su mi krenule suze - ispričala je Kristina u emisiji "Zadruga - Narod pita" i pokazala kako se naježila dok je govorila o ovom susretu.

Podsetimo, Kristina i Kristijan započeli su romansu u rijaliti programu Zadruga, bez obzira na činjenicu da je Golubović oženjen. Po izlasku iz rijalitija, njih dvoje su započeli zajednički život, a Kristijan se rastao od supruge Ivane.

Video: Uradili zajedničku tetovažu, ali Kristina mu ne veruje: Nisam budala da kažem da me neće prevariti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA