≫ 

Pokrenuta peticija da se Bubi i Jali zabrani ulazak u Srbiju: Potpisalo više od 16.000 ljudi

Buba, Jala, kao i njihov tim, razbesneli su javnost i mnoge poznate ličnosti

Buba Koreli, Jala Brat Buba Koreli, Jala Brat, Foto: ATA Imgages

Pokrenuta je peticija da se reperima Jali Bratu i Bubi Koreliju zabrani ulazak u Srbiju nakon incidenta na njihovom nastupu u Nišu.

- Potpisujem ovu peticiju za zabranu ulaska u Srbiju dotičnim "reperima" jer svako ko ne poštuje ovu državu, njenu decu i njen narod, nema tu šta da traži - piše u opisu peticije.

Od kada je napravljena peticija, potpisalo ju je više od 16.400 ljudi, od čega je čak nešto više od 12.600 ljudi iz Srbije.

Naime, Buba i Jala sa reperom Inasom, 31. jula nastupili su u Nišu, a dok je Inas pevao svoj blok, dečka koji se našao na bini dohvatili su ogromni momci i bukvalno ga bacili sa bine na publiku.

Nakon toga zaleteli su se među publiku za pomenutim momkom i, kako se vidi na snimku, jedan od momaka ga je odgurnuo i nekoliko puta udario.

Na snimku incidenta vidi se da Buba i Jala nisu reagovali kako bi zaštitili dečaka, zbog čega su on i njegov kolega razbesneli javnost.

Reperi se nisu oglašavali ovim povodom, a sudeći po reakcijama na drštvenim mrežama, gde se masovno šeruju ovi snimci, Buba, Jala, kao i njihov tim, razbesneli su javnost i mnoge poznate ličnosti.

Video: Obezbeđenje napravilo skandal na nastupu Džale i Bube: Bacili dečka s bine

Video: Maja Berović otkrila da li je potrošila štek, pa priznala da li je u svađi sa Bubom i Jalom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 536 oklopna

    6. avgust 2021 | 14:44

    Jel i ima peticija i za ninu badric koja naplati evre u Srbiji a onda zahvali anti gotovini na oluji. Dal smo mi normalni???

  • Ribar 043

    6. avgust 2021 | 15:43

    Zabraniti ulazak ovim bradonjama. Dokle će mo mi Srbi da gazimo sami sebe,ova dvojica su javno pozivali na klanje Srba. Srbi pamet u glavu

  • Гаргамел

    6. avgust 2021 | 09:33

    Ако успете да им забраните да наступају у Србији, тек ће те онда чути шта они мисле о нама !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA