≫ 

Nakon intimnog snimka, Tea Tairović ponovo provocira: Pljušte bračne ponude

Mlada pevačica je svojim izgledom i te kako privukla pažnju

  • 11
Tea Tairović Tea Tairović, Printskrin: Instagram/tea_tairovic

Pevačica Tea Tairović izdnajem u minijaturnom bikinju napravila je pometnju i nikoga nije ostavila ravnodušnim svojim izgledom.

Tea je pozirala na plaži iz svakog ugla, tako da su njene grudi, ali i guza bile u prvom planu, što je obradovalo mnoge pripadnike jačeg pola.

Mlada pevačica je svoje pratioce počastila nizom provokativnih fotografija, a nisu izostali ni komplimenti, ali i bračne ponude za Teu.

"Au, kakva bomba", "Prezgodna si", "Predivno izgledaš", "Udaj se za mene!", "Sviđaš se mom drugu, kaže da si najjača riba na Balkanu", "Sirena", "Oženio bih te bez razmišljanja", neki su od komentara.

Podsetimo, pevačica se nedavno se našla u centru pažnje javnosti kada je osvanuo njen intimni snimak, koji nije ostavio posledice na njen posao, već joj je cena nastupa navodno skočila.

Tea je u postala jedna od najtraženijih pevačica, a na jednom od snimaka sa nastupa može se videti da je za samo za jedan refren na slavlju uzela 5.000 evra dok su je gosti obasipali novčanicama.


Video: Nek laju svi, Tea keš će uzeti: Pevačica ne zna gde će sa bakšišom, pare lete na sve strane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA