≫ 

Aleksandra Subotić: Pijemo iz limenke, da ne perem sudove. U potrazi sam za spremačicom

Aleksandra je ranije imala problem sa kućnim pomoćnicama

  • 22
Proslava 2. rođendana restorana Aleksandra Subotić Foto: ATA Images

Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Subotić otkrila je kako se snalazi sa kućnim poslovima u stanu u Novom Sadu, koji je luksuzno opremljen.

Prema njenim rečima, postoji samo jedan posao u stanu koji ne voli da obavlja.

- Najviše sam mrzela pranje sudova. To mi je bilo najodvratnije, dok nije stigla mašina za suđe. Gledala sam da izbegavam što više do poslednjeg momenta. Onda kada se nagomila suđe, operem ga odjednom i bude mi lepo. I kada neko uzme čašu meni to bude katastrofa - rekla je Aleksandra i dodala.

- Jedno vreme sam uvela pravilo da svi pijemo iz limenke, samo da se čaše ne bi prljale. Sada imam mašinu za suđe i odmah ubacim u nju. Inače, ništa me ne mrzi da sređujem po stanu. Volim da mi je kuća sređena i da je čist prostor. Prljava kuća me asocira na depresiju, bolest i probleme. Tako da sebi to ne bih dozvolila.

Aleksandra je ranije imala problema sa kućnim pomoćnicama.

- Imala sam pomoć, ali sam doživela jako negativno iskustvo pre dve nedelje, kada su u pitanju stvari moje dece. Isto tako, dešavalo se ranije da mi ne srede kuću kako treba ili da neke stvari fale. Dosta garderobe mi je nestalo - ispričala je Subotićeva.

- Nisam našla pravu ženu kojoj bih prepustila sređivanje kuće, pa je sve spalo na mene. Ali nemam problem s tim. Kada svakodnevno održavam to bude dobro. Ali sam svakako u potrazi za novom spremačicom - rekla je Aleksandra za Blic.


Podsetimo, Aleksandra je nedavno izjavila da je prvi put uzela peglu u ruke.

- Noćas sam prvi put u životu uzela peglu za veš u ruke i oduševila sam se. Sve one nove stvari za koje sam mislila da su bačen novac (a ima ih gomila) i planirala da ih bacim su u stvari samo bile neispeglane - napisala je Subotićeva na Instagramu.

Video: Neka propast! Aleksandra Subotić se iskreno nasmejala na njednu asocijaciju, ali bila je surova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Citalac

    7. avgust 2021 | 12:33

    O kome vi pisete mene je blam

  • NS

    7. avgust 2021 | 12:52

    I ovo sad treba da je kao normalno, normalna vest... seljancica iz Kaludjerice koja ni asfaltiranu ulicu nije imala, a sad se tu pravi kao strasno joj pranje sudova i peglanje vesa...Kao da je sa Tatarskog brda dosla u NS.

  • Snežana

    7. avgust 2021 | 15:24

    Citam komentare i ne mogu da verujem "zašto ovako napadate divnu i obrazovanu ženu"? Dodje umorna sa posla pa je jos čekaju kucni poslovi, "naravno da joj treba spremacica". Mislim ako je neko lud da radi kod nje?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA