≫ 

Glumac otkrio kako se upoznao sa suprugom: Došla je da gleda Bikovića, a negde je ugledala i mene

- Njena sestra me je 2014. namenski pozvala na njen rođendan zbog Une. Mi smo se tada poljubili prvi put, a onda su me izbacili iz kuće, ali to je druga priča - rekao je Stevan

  • 0
Stevan Piale Stevan Piale I Una Foto: Instagram/Stevan Piale

Glumac Stevan Piale ispričao je kako je izgledao prvi susret sa njegovom suprugom Unom, koja je tada došla da gleda film u kojem igra Miloš Biković.

Stevan je ispričao da je svoju suprugu upoznao na snimanju serije “Šešir profesora Koste Vujića“ 2011. godine, a njihov prvi susret bio je vrlo simpatičan.

- Una je bila sa drugaricama, došla je da gleda Bikovića i te poznate glumce (smeh). Negde je ugledala i mene. Njena sestra me je 2014. namenski pozvala na njen rođendan zbog Une. Mi smo se tada poljubili prvi put, a onda su me izbacili iz kuće, ali to je druga priča - rekao je ranije kroz osmeh Stevan Piale u Ekskluzivu.

Stevan je prešao neke svoje principe zbog Une, koja ga nije

- Ja sam se zaljubio čim sam je video, a ona se pravila nezainteresovana. Retko sam prilazio devojkama, osim ako baš vidim jasan znak. Kao, nešto sam ponosan. Zbog Une sam prešao preko svojih principa i dodao je na Fejsbuku. Za mene je to bio ogroman korak - rekao je Piale ranije za Hello.

Video: Koja koleginica je draža Stevanu Pialu: Olja Lević ili Matea Milosavljević

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA