≫ 

Pobednik "Zvezda Granda": Dva dana pred smrt, majka mi je poslala poruku da se borim za sebe

Zbog smrti majke, želelo je da odustane od takmičenja, ali se sada kaje zbog toga

  • 1
Tanja Savić Foto: ATA Images

Mladi pevač Mahir Mulalić, pobedio je u muzičkom talent šou- programu "Zvezde Granda", a sada kada su mu se utisci sleli, kaže da mu se život promenio za 180 stepeni, ali je priznao i da mu je sada žao što je poželeo da odustane od takmičenja.

- Sve ovo sam želeo i trudio se da do toga dođe. Drago mi je što sam došao tu gde jesam. Sada imate mnogo više obaveza. Potrebno je da ispoštujete brojne stvari. Od davanja intervju, preko fotografisanja za medije, a pritom da napravite balans između privatnog i poslovnog života - kaže za Super TV Mahir Mulalić.

Pevač ima mnogo otografija sa Džejlom Ramović na društvenim mrežama, te ističe da su dobri prijatelji.

- Džejla i ja se nekoliko godina unazad družimo. Upoznali smo se preko zajedničkog prijatelja Isaka. Sada smo pobednica i pobednik iz Marijinog tima i družimo se.

Zbog smrti majke, želelo je da odustane od takmičenja, ali se sada kaje zbog toga.

- Jeste, neopisivo. Moja majka je bila najveća podrška na ovom putu. Kada vratim film, dva dana pred njenu smrt, poslala mi je malo veću poruku u kojoj je pisalo, samo se bori za sebe, čuješ li se sa Marijom, šalješ li joj snimke, šta ćeš obući...? U svom tom ludilu i bunilu nju sam najviše zanimao ja. Zato sam pobedu posvetio njoj. I uvek mi je govorila budi čovek, voli sve.

Video: Majko, ovo je za tebe: Mahir pobedu posvetio pokojnoj majci

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA