≫ 

"Ne znam zašto se ona pronašla!" Karić prokometarisao majicu kojom je isprozivao Kiju

- Nije trudna Jovana. Planiramo, ali sve u svoje vreme, nadamo se da će se i to desiti - kaže Stefan

  • 82
Stefan Karić, Kristina Kija Kockar Kija Kockar, Stefan Karić Foto: Marko Jovanović, ATA Images

Bivši rijaliti učesnik Stefan Karić otkrio je intimne detalje iz veze sa Jovanom Ljubisavljević, a prokomentarisao je i nedavne skandale sa Kijom Kockar.

U medijima se već danima šuška da je Karićeva devojka Jovana trudna, a Stefan je sada ove informacije demantovao.

- Nije trudna Jovana. Planiramo, ali sve u svoje vreme, nadamo se da će se i to desiti - kaže Stefan.

Bivši zadrugar je otkrio da li je u kontaktu sa pobednicom Zadruge, Nadicom Zeljković i da li je kontroverznom majicom koja aludira na intimne odnose u toaletu želeo da isprovocira njenu ćerku Kiju Kockar.

- Nismo u kontaktu, ja svojom majicom nisam hteo da isprovociram Kijevce, majica aludira na skroz nešto drugo, oni su se sami pronašli u tome. Ne znam zašto se ona pronašla - dodao je Karić.

- Pominju i WC šolju, ja uopšte nisam znao da su Kija i Filip Đukić imali intiman odnos u WC-u, valjda oni znaju šta rade - zaključio je Stefan za Pink.rs.

Video: Stefan Karić krši saobraćajne propise, a Jovana sve snima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤫

    8. avgust 2021 | 17:48

    Ćuti mutavi nebitno o kojoj devojci se radi ali ti budi džentlmen. Samo pravi muškarci ćute o bivšim i ne hvale se.

  • Suza Kg

    8. avgust 2021 | 18:21

    Šta si ti postigao u svom životu i po čemu si poznat??? Koje je tvoje zanimanje??? Da li imaš jedan dan radnog staža??? Ili imaš samo želju da pljuješ po svakome ko ti ne ide niz dlaku?? Ili bi na sve ovo mogao da odgovori tvoj otac???

  • Ljuba

    9. avgust 2021 | 07:25

    Kakav nikogović. Ne zbog Kokice ili Nadice ili Dijane pokojne bilo koga drugog, već prosto što je zaista jadnik. Ti rijaliti programi imaju jednu dobru stranu, a to je : 1. Pokažu kakvih sve paćenika ima u našem okruženju. 2. Šta je pripadnik ljudske vrste u stanju učiniti za malo novca, neke nazovi slave ili "popularnosti. 3. Kako se manipuliše naivnim i glupim pojedincima koji šalju i plaćaju poruke i glasove za ovakav šljam. 4. Kako nazovi čovek koji se do juče predstavljao kao normalan preko noći otkrije svoje pravo lice i pokaže da je niko i ništa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA