≫ 

Najlepša voditeljka verena je za opakog frajera, ali tvrdi da nije ljubomorna - ovo je njen "recept"

- Stabilan odnos ne znači monotoniju, već mir, koji potom obogatite zabavom, dobrim provodom, putovanjima, zajedničkim interesovanjima - objasnila je voditeljka

  • 12
Dragana Kosjerina Dragana Kosjerina, Printskrin: RTS 1

Voditeljka Dragana Kosjerina važi za jednu od najlepših voditeljki na našim prostorima, a svoj ljubavni život drži daleko od očiju javnosti. Ipak, otkrila je da veliku podršku u svemu dobija od verenika Bojana Perduva.

Na pitanje da li nekada doza ljubomore može da “podgreje” strast u vezi, da odnos ne bi postao monoton, Dragana odgovara:

- Ako odnos zahteva "podgrevanje" ljubomorom, onda je to odnos koji je na lošem putu. Stabilan odnos ne znači monotoniju, već mir, koji potom obogatite zabavom, dobrim provodom, putovanjima, zajedničkim interesovanjima - objasnila je voditeljka.

Dragana priznaje i ko može da joj poljulja samopouzdanje.

- Kada samopouzdanje temeljite na znanju, veštinama i stabilnim emotivnim odnosima sa bliskim ljudima, ne može se ono poljuljati tako lako. Naravno, imam dane kada ne osećam da sam u najboljem izdanju. Ali to su samo “loši dani” koji dođu i prođu - ističe Kosjerina za Blic.

Dragana krase smirenost i blistav osmeh, no kao i kod svake osobe, pa tako i kod nje dođe žuta minuta. U tim situacijama, Dragana priznaje da nekada ne zna da se iskontoliše.

- Zavisi od situacije i od sagovornika. Nekad se sukobljavam, nekad se ućutim. Sve sam veštija u tome da energiju usmerim na rešavanje problema, umesto da je trošim na ljutnju i zameranje - zaključuje Kosjerina.

Video: Dragana Kosjerina: Dečko Bojan mi je najveća podrška, ali i najveći kritičar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA