≫ 

"Bacati nečije dete sa bine nije ljudski": Nakon skandala Bube i Džale, oglasila se Maja Berović

- Ja kad sam izvodila njihove pesme oni su bili normalni momci bez ikakavih skandala, ali očito da se to promenilo - rekla je pevačica

  • 2
Maja Berović, Buba Koreli, Jala Brat

Maja Berović, Buba Koreli, Jala Brat, Foto: Marko Jovanović, Nikola Tomić

Reperi Jala Brat i Buba Koreli nastupali su u Nišu 31. jula 2021. godine i tom prilikom se dogodio skandal, kada su dvojica momaka, koji pripadaju njihovom timu, gurnuli maloletnog dečaka sa bine, a zatim ga je jedan od njih i udario, što je izazvalo burnu reakciju javnosti. Pevačica Maja Berović, koja je sarađivala sa reperima, oštro je osudila ovaj postupak.

Njen komentar su svi čekali, budući da je ona bila najbliža saradnica reperskog dvojca, sa kojima je prošle godine i prekinula saradnju iz nepoznatih razloga.

- Ja kad sam izvodila njihove pesme oni su bili normalni momci bez ikakavih skandala, ali očito da se to promenilo. Ako me pitate konkretno u tom slučaju, ne podržavam jednostavno nikakav vid nasilja. Svako ko uradi bilo kakav nasilnički čin, treba da odgovara za to. Da li to bilo obezbeđenje, da l' to bio taj neko lično... Obezbeđenje radi tu za nas i oni rade ono što im mi kažemo da rade. Tako da, svako treba da stoji iza svojih dela - rekla je Maja Berović novinaru Božu Dobriši.

Nekoliko desetina hiljada ljudi iz Srbije je potpisalo tu peticiju, nekoliko nastupa je otkazano, a oni su uputili javno izvinjenje. Evo kako Maja to komentariše:

- Nisam ispratila to za peticiju. Ne znam, ni jedan živ čovek na ovom svetu ne priznaje nasilje. Pogotovo kada se radi o tako mladim ljudima. Koliko znam taj dečko je maloletan, jednostavno bacati nečije dete sa bine je ispod svake ljudske normale - zaključila je Maja Berović za Pink.rs.

Podsetimo, nakon što se na društvenim mrežama proširio snimak koji je uzburkao čitav region, usled čega telohranitelj Džale Brata i Bube Korelija baca maloletnog dečaka sa bine, a potom nastavlja fizički da ga ugnjetava, pokrenuta je i peticija da se ovom muzičkom dvojcu iz Bosne zabrani ulazak u Srbiju. Peticiju je potpisalo više desetina hiljada građana Srbije.

Video: Buba Koreli: Mi smo ove pare zaradili, svako ko me razapinje, nek mi se k**ca napuši!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lea

    9. avgust 2021 | 12:34

    Kaze batica zaradio je. Na cemu si to zaradio? I sad je skroz ok bacati decu sa bine jer ce Vas velike zvezde jedan klinac od 16 staviti izmedju dva parceta hleba i pojesti a??? I? Ovo nike muzika bratac, mnogi se roditelji bore da ovo od muzike stave pod kontrolu, a ti mili pricaj sta hoces. Mi zelimo da nam deca postanu normalno ljufi, a ne da posto poto "prave pare". Cao zdravo Pametnom dosta.

  • Bora

    9. avgust 2021 | 12:28

    E da i ovo nesnosno zvrndanje od zvukova nestane ako da Bog. Mislim na muziku, ovo nije muzika deco ovo je zlo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA