Ana emotivnim rečima pokazala koliko joj u životu znači ovaj muškarac: Do smrti, makar i protiv mene

- Tu lekciju ja naučih od tebe - napisala je Ana

  • 0
Ana Nikolić Foto: ATA Images

Pevačica Ana Nikolić napisala je emotivnu poruku koju je posvetila svom rođenom bratu Marku, njenoj velikoj podršci od početka karijere.

Nikolićeva je često isticala koliko joj brat pomaže i znači, te ne krije ljubav koju oseća prema njemu. Nakon smrti oca, on joj je pored majke i ćerke Tare sve na svetu, te se ne libi da mu javno iskaže ljubav i zahvali se za sve.

Ana je na svom Instagramu ispisala kratku poruku i otkrila koliko je srećna što ima Marka, koji joj je, kako je napisala, dao lekciju broj 1.

- Oprosti što sam bila previše stroga prema tebi. Jesam i znam da nisam pogrešila... Stvar principa. Ali kada shvatih, da si lekciju broj 1, a zove se "lojalnost" primenio na delima... Do smrti, pa makar i protiv mene, protiv porodice. Postideh se! - napisala je pevačica.

- A posebno kada shvatih kome si ostao lojalan do kraja. I zato izvini, jer lojalnost je uvek ista, kada odlučiš da nekome budeš lojalan…Ili jesi, ili nisi… P.S. Tu lekciju ja naučih od tebe - napisala je Ana na svom Instagramu uz fotografiju sa bratom.

Međutim, Ana je nešto kasnije sa svog Instagram profila, iz nepodznatih razloga, obrisala objavu.

Video: Tara kao mala princeza: Ana Nikolić ćerki priredila bajku za 4. rođendan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA