Uraganke ulaze u Zadrugu 5?: "I Marija Šerifović je bila na Farmi, pa gde je sada?"

- Ako bude novih ograničenja, želele bi da to iskoriste i promovišu se u rijalitiju - rekao je izvor

  • 9
Hurricane Ksenija, Sanja, Ivana, Foto: ATA Images

Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić, članice grupe "Hurricane", navodno će se u septembru ući u rijaliti, "Zadrugu 5".

Uraganke navodno uveliko pregovaraju sa čelnicima. Nikolićeva se oduševila ponudom, kako se navodi, dok su Vučićeva i Kneževićeva rekle da moraju još malo da razmisle.

- Produkcija je nedavno pozvala devojke na razgovor i predložila im da uđu u "Zadrugu". Bile su baš zatečene, ali im se ideja dopala! Ubeđivali su ih da bi to bio odličan poslovni potez jer bi imale besplatnu reklamu 24 sata dnevno - rekao je izvor.

- Ivana smatra da bi se odlično snašle u "Zadruzi" i da bi im to pomoglo u karijeri, pa ih ubeđuje da pristanu! Na sastanku im je rekla: "Pa i Marija Šerifović je ušla na 'Farmu' posle Evrovizije i vidite gde je sada" - ispričao je izvor za "Informer".

Ivana je navodno na korak do toga da ubedi Sanju i Kseniju da se usele na imanje u Šimanovcima.

- Sanja i Ksenija razmišljaju da li će im zbog korona virusa nastupi biti otkazani, pošto su brojke obolelih počele da skaču. Ako bude novih ograničenja, želele bi da to iskoriste i promovišu se u rijalitiju - rekao je ivor i dodao:

- Pre nego što konačno odluče, Ksenija želi da se posavetuje i sa ocem Knezom, koji se oprobao u "Survajveru". Uskoro će sve tri imati još jedan sastanak i, kako stvari zasad stoje, najverovatnije će zajedno potpisati ugovor.

Čelnici su navodno rešili da dobro odreše kesu kako bi poslednja sezona megapopularnog rijalitija bila najbolja, pa su pored Uraganki odlučili da uvedu još neka nova lica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Savo

    11. avgust 2021 | 10:53

    Isspada da je Marija stekla slavu učeščem na farmi a ne pobedom na Evroviziji i vokalnim sposobnostima.

  • 🤦🏻‍♀️

    11. avgust 2021 | 10:09

    Ako to urade… Dno

  • 1993

    11. avgust 2021 | 10:44

    Ovo im nije trebalo. Da se stapaju sa ovim polusvetom. Da Marija je bila na Farmi, ali Farma je bio rijaliti kakv treba da bude a ne ovo sto je danas. Jer ona sigurno ne bi ulazila u rijaliti, koji je danasnje tematike, budalastina i nemorala. Imali smk tada Djusa, Ekrema, Bojanica, Fircija, Staniju i Kristijana G. Tada su ulazile i poznate pevacke zvezde, estrada... koji su nas zasmejavali do suza, ali bukvalno. A ko danaa od poznatih i cenjenih ulazi unutra. Niko, samo propali i nazovi poznati. Ovi danas u rijalitiju, sa dijagnozom, kao ustanova L.Lazarevic 2. Tako da Farma i ovo danas su nebo i 4 svetlosne godine razlika.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA