Miljana Kulić u provodu sa bivšim, a nije Zola! Pljušte komentari: "Idi kući, čeka te dete"

Oni se nisu rastali u dobrim odnosima

  • 4
Miljana Kulić Miljana Kulić, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Bivša rijaliti učesnica Miljana Kulić provodila se na jednom splavu, a društvo joj je pravio bivši dečko.

Nakon izlaska na nastup pevača Darka Lazića, inače, velika Miljanine velike "ljubavi", ovoga puta društvo joj je pravio Danijel Višić.

Miljana i Danijel bili su emotivnoj vezi tokom Zadruge 4, a nakon rijalitija nisu ostali u dobrim odnosima. No, to nije sprečilo Kulićevu da se sa njim provodi do zore.

Na jednoj Instagram stranici pojavio se i selfi Kulićeve i Danijela, što je izazvalo brojne rakcije Miljaninih fanova, koji očigledno ne podržavaju njeno ponašanje.

Tokom večeri, Marija je objavljivala slike malog Željka iz igraonice, dok se Miljana provodila u noćnom izlasku sa bivšim dečkom, što su joj posebno zameirli.

"Miljana, idi kući, čeka te dete", "Dete sa Marijom dok je ona u provodu", "Svašta", "Mlada je, mora izaći", "Miljana živi punim plućima", "Prvo Darko, pa Zola, sad Danijel...", neki su od komentara.

Video: Urnebesno: Miksi muči muku sa delfinom na naduvavanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rv

    11. avgust 2021 | 11:19

    Tesko onom detetu sa onakvom majkom?

  • VESELIN

    14. avgust 2021 | 10:47

    MENI SU MILJANA I DANIJEL BILI SLATKI DANIJEL NIJE ISKORISTIO MILJANU. BIO JE INTERESANTAN DOK SU ZAJEDNO VEZBALI.NEKA UDJE U ZADRUGU 5 MILJANA MORA DA VEZBA JER SE BRZO GOJI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA