≫ 

Milica Pavlović spektakularnom žurkom proslavila rođendan: Sa Karleušom u peni napravila neviđen šou

Ogromna bela torta sa roze detaljima, kojoj se spratovi ne mogu ni izbrojati, oduševila je sve

  • 5

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović žurkom za pamćenje proslavila je 30. rođendan, a ekskluzivni snimci sa slavlja su pravo "ludilo".

Milica je blistala u roze šljokičastoj haljini, a izgledala je baš kao Barbika. Ona je bila prilično vesela, a potrudila se da svoj rođendan proslavi spektakularno i sebi, ali i gostima, pripredi nezaboravnu žurku.

Pop zvezda Jelena Karleuša očigledno je uživala na Miličinoj žurki, a kada je krenula pena parti, Jelena i Milica su napravile ludilo u peni.

Ogromna bela torta sa roze detaljima, kojoj se spratovi ne mogu ni izbrojati, oduševila je sve. A kada je došao red na slatku poslasticu, Milica je pokazala svoje plesačko umeće, što je, ne sumnjamo, pojedinima mnogo slađe od bilo kog slatkiša.

Milica je okupila brojne prijatelje i kolege sa estrade, među kojima je bio i biznismen Andreja Kesić, a proslava za pamćenje trajala je do duboko u noć.

Eksluzivne kadrove sa Miličine proslave 30. rođendana, pogledajte u videu na početku teksta, a kako je izgledala mlada pevačica, pogledajte u galeriji u nastavku.

Video: Milica Pavlović blista na proslavi 30. rođendana: Njena Barbi roze haljina i dekolte oduzimaju dah

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lea

    12. avgust 2021 | 10:03

    Boze me sacuvaj glume i foliranja. 🤐🤐🤐

  • Anja

    12. avgust 2021 | 11:11

    Užas šta prave od Kališa.

  • Samo

    12. avgust 2021 | 10:15

    A za estradu ne vaze pravila? Gde je sad krizni stab? Gde je Kon???? Neka se narod opusti malo.Treba pregurati zimu sa ogranicenjima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA