Tara i Ša definitivno raskinuli: Ona otišla kod majke, reper se vratio kod Ivane u stan?

Tara i Ša iza sebe imaju veoma turbulentan odnos

  • 8
Tara Simov i Nenad Aleksić Ša Tara Simov i Nenad Aleksić Ša, Foto: ATA Images

Danima traje drama između Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, koji su se pre nekoliko noć navondo žestoko posvađali u iznajmljenom stanu na Banjici.

Epilog toga je da njih dvoje navodno od tada ne žive zajedno, a kako se navodi, ovog puta su definitivno su raskinuli, tvrdi Kurir.

Ona je iste noći, neposredno nakon što se završila drama s reperom, navodno otišla kod majke Miroslave Simov, koja živi kao podstanar u drugom delu grada. Ni Aleksić nije ostao na Banjici. On se sutradan, kako se navodi, preselio u stan u novobeogradskom bloku Fontana, koji je nakon razvoda ostavio supruzi Ivani.

S obzirom na to da Ivana trenutno nije u Srbiji, Ša je to iskoristio i, kako se navodi, ušao u nekretninu. Juče ujutru je na Instagramu objavio video-snimak na kom se vidi pogled sa desetog sprata i kafa koja je bila na ogradi terase, a u opisu je napisao: "Dobro jutro".

Očigledno da je oboma, i reperu i starleti, prijao raskid jer je i Simova na Instagramu objavljivala storije na kojima se videlo kako proslavlja sa društvom. To je i razbesnelo Nenada, koji je tada napisao da će razotkriti bivšu devojku.

- Kad nekome date sve, celog sebe, dobijete ovo... Pošto se ovako sa mnom igraju, sutra kačim slike koje će promeniti novinarske napise, malo istine za sve. Dosta sam bio najgori i sve svaljivao na svoja leđa. Dosta je stvarno - objavio je reper.

Video: Nakon što je Tara slupala Nenadov auto, stigla nova mašina: Ovaj automobil je još luksuzniji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    12. avgust 2021 | 12:47

    To nije Ivanin stan, nego njegov. Inace ovo dvoje su dosadili i bogu i ljudima dosta vise o njima

  • Kiki

    12. avgust 2021 | 11:55

    Ma nemoguce,da tako velika ljubav pukne.Lazu ljudi,mrze ih,pa izmisljaju. 😉

  • Markoni

    12. avgust 2021 | 11:50

    DAJ BOZE DA SU RASKINULI!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA