≫ 

Željko i Zoran imaju luksuzne nosiljke, sobe iz bajke, čekale su ih stvari posebno pravljene za njih

Ražnatovići i Šijanovi mislili su na svaki detalj za svoje naslednike

  • 18
Veljko Raznatovic Bogdana, Mirko Šijan Bojana Rodić Mirko, Bojana, Veljko, Bogdana, Foto: ATA Images, Instagram/raznatovicanastasija, Instagram/bojana_rodic, Telegraf

Sin Goce Božinovske, Mirko Šijan, izveo je iz porodilišta partnerku Bojnu Rodić i naslednika, kom su dali ime Zoran, a veliku pažnju privukle su nosiljka i personalizovane stvari za malog Šijana.

Baš kao i za malog Željka Ražnatovića, sina Bojanine sestre Bogdane i Mirkovog druga Veljka Ražnatovića, roditelji su se potrudili da njihov naslednik dobije sve najbolje.

Mirko je sina izveo u maslinasto zelenoj nosiljki poznatog brenda, dok je Veljko malog Željka izveo iz porodilišta u nosiljki sa printom tigra, koji je inače znak njegovog pokojnog oca Željka Ražnatovića Arkana.

I malog Željka i Šijana kod kuće je sačekala personalizovana posteljina i bajkovite sobe u plavim tonovima, za dečake.

Na beloj posteljini i jastuku Veljkovog i Boganinog sina plavim slovima ispisano je "Željko", dok na jastuku malog Zorana u nežno plavoj boji piše "Šijan".

Ražnatovići i Šijanovi potrudili su se da za svoje naslednike pripreme kutak kao iz bajke, pa Željko ima sobu ukrašenu plišanim medama, dok je Šijanova soba na zidovima osikana motivima iz crtaća.

Podsetimo, Mirko je danas, 12. avgusta, iz porodilišta izveo Bojanu i sina Zorana. Mlada mama blistala je u crvenom ističući da se odlično oseća, a Mirko je istakao da jedva čeka da mu sin poraste i da zajedno idu u provod.

Video: Mirko Šijan izveo iz porodilišta Bojanu i sina Zorana: Ponosni roditelji ne skidaju osmeh sa lica!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA